Shoppingtips! Rabatt på Urban Decay Naked 3 palette

Naked 3

Klicketi-klick, sa det och så hade jag beställt den senaste versionen av de närmast ikoniska Naked-paletten från Urban Decay. Jag har och älskar den första, missade den andra men gav mig tusan på att denna, den tredje, skulle bli min och så blev det alltså också. Paletten kostar £37 och finns att pre-order hos LookFantastic och HQHair. De skickar fraktfritt till Sverige och paletten beräknas komma om ungefär en månad, give or take. Med rabattkoden 28SLEEP får man 10% på ett köp hos HQHair, vilket betyder att jag gav £33,63 för mitt ex vilket i dagens valutakurs är ca 349 kronor. Ett helt överkomligt pris för en palett med massor av skuggor i just den sortens färger och texturer jag föredrar.

Är ni andra lika sugna på Naked 3 som jag eller förstår ni inte alls hajpen? Berätta i en kommentar, vetja!

 

 

*affiliatelänkar

20 thoughts on “Shoppingtips! Rabatt på Urban Decay Naked 3 palette

  1. Jag kommer att åka till USA ipå tjänsteresa nom någon månad eller så, så jag tänkte jag skulle försöka få tag i den och annat då … om jag har tid, vilket iofs brukar vara ett bekymmer …

  2. Jag har också beställt, men var så extremt överivrig så jag tänkte inte på att det kanske gick att få rabatt någonstans. :/ Så jag har betalat fullpris. Men skitsamma. Det är den värd! 🙂

  3. Det är seriösa sidor- tänkte så det är the real deal? Har du beställt därifrån förr? 🙂 tacksam för svar! god fortsättning 🙂

    • Som jag skrivit i inlägget är frakten gratis. Vilka betalningssätt som finns vet jag inte, men du hittar gissningsvis det på hemsidan.

  4. Hej! Lite sen i kommentarerna här men skulle så gärna vilja köpa någon av the naked palettes men hittar INGEN som säljer dem. Har checkat in HQHair och Lookfantastic men de säljer inga paletter heller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.