Skincode 24h cell energizer cream

skincode 24h cell energizer cream

Jag har under våren testat en hel del riktigt bra hudvård och en av de jag gillat bäst är den här återfuktande krämen från schweiziska Skincode. Skincode grundandes 1998 och har lagt fokus på att ta fram högkvalitativa produkter utan parfym, färgämnen eller konserveringsmedel som ska passa även känsliga hudtyper. Man har i samarbete med dermatologer skapat en komplett serie som främst säljs på hudkliniker och salonger, här i Sverige finns de än så länge bara hos Estetiskt hudläkarcentrum i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Krämen jag testat heter 24h cell energizer cream, en lätt kräm full med CM-glukan som ska stimulera hyns cellförnyelsen och stärka hudens motståndskraft. Den ska även fungera lätt uppstramande och utjämnande på ålderstecken. Jag har använt den som dag- och nattkräm och verkligen njutit av hur skönt krämig men ändå lätt och fluffig den är och hur snabbt den sjunker in i hyn som blir ordentligt återfuktad på djupet. Redan efter några dagar noterade jag en tydlig skillnad i hudens spänst och fasthet. Jag har inte märkt av några som helst irritationer eller retning av min rosacea utan bara en väldigt behaglig smidighet. Huden känns skön helt enkelt.

Jag skulle gärna använda en hel rutin från Skincode för att se hur produkterna kompletterar varandra och hur resultatet då skulle bli!

Betyg: 5/5

skincode 24 cell energizer cream open

4 thoughts on “Skincode 24h cell energizer cream

 1. Brukar hålla utkik efter hudvård här eftersom jag också dras med viss rosacea så den låter spännande (men synd på burk-formen, vill ju ha tub!)

  En snabb googling visar att den finns hos Lyko.se 🙂

  • Ja, det är lite synd med burk-formatet (även om man får med en spatel).

   Jag håller just nu på med en hel rutin för min rosacea som min nya hudvårdsterapeut rekommenderat mig, än så länge finfina resultat. Skriver ett ordentligt inlägg längre fram när jag gjort klart “kuren” och vill uttala mig säkrare. 🙂

 2. Hej
  Tack för en kanon bra blogg!
  Vilka produkter använder du med Skincode? Jag har själv rosacea och har precis hittat skincode men osäker på vilka produkter jag skall införskaffa.
  Tack!
  Hälsningar Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.