Slaget om goodiebagen

Det har börjat trilla in bidrag till min kommande serie om mina läsares smink- och krämsamlingar. Det är jättekul att ni vill dela med er av era saker och tar fina foton, toppenskojigt att titta på! Och man blir så inspirerad av vilka produkter man kan använda och hur man kan arrangera dem på hyllor och i lådor. Och det är just det jag är ute efter med det här – att vi ska inspirera varandra. (Det där med min nyfikenhet säger jag ingenting om…hrm). Men jag vill ha in fler bidrag! Ös på med mail och foton nu, det behöver som sagt var inte vara på allt man äger och har, utan kanske bara på det man använder dagligen, till fest eller till håret. Alla är hjärtligt välkomna att delta och bland alla som är med lottar jag som sagt ut en goodiebag. Innehållet är hemligt än så länge, men jag kan säga att den innehåller saker från bland annat Philosophy, Crabtree & Evelyn, Schwarzkopf, Tiptoes m fl. Så det är ett finfint pris för en så liten sak som att ta ett foto eller två och maila mig. Ladda kamerabatterierna och klicka loss nu, ladies! Och gentlemen för all del. 🙂

För att alla ska ha lite tid på sig låter jag det vara öppet att maila sitt bidrag januari månad ut. Därefter kommer jag börja publicera bidragen och därefter lotta ut goodiebagen. Låter det som en bra deal?

Maila ditt bidrag till: sublimblogg@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.