Smashbox Bronze lights

  
Bronzer, bronzer, bronzer! Så här års när sommaren står för dörren men mitt anlete är blekglåmigt vill jag gärna addera viss fräschör och det lyckas jag bäst med med hjälp av snygga bronzers. Smashbox Bronze lights är ny för i vår och är ett ultrafint puder i fast form som kommer i en behändig dosa med spegel. Det finns två nyanser att välja mellan, Warm matte och Deep matte, där jag fått hem den ljusare Warm matte. Färgen är en fin mjölkchoklad och passar min hudton riktigt bra. Pudret är bra pigmenterat och lätt att få jämnt på huden. Eftersom färgen är såpass ljus kan man, trots den goda pigmenteringen, fläska på rätt rejält utan att man ser smutsig ut i nyllet. En helt klart godkänd produkt!

Pris: 260 kr

2 thoughts on “Smashbox Bronze lights

  1. Snyggt! Jag älskar matta bronzers, kör på ett från Apolosophy som är lite mörkare (men funkar) och väntar ivrigt på att få ett ex av de från TBS av Ka any day now 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.