Recension: Smashbox Contour kit

IMG_5705.JPG
Contouring har ju varit grejen 2014 och alla som är någon försöker få fason på kindbenen. Dokusåpa-stjärnan med den rejäla sittdynan, Kim Kardashian, har gått i främsta ledet för den utmejslade smink-stilen och vi andra får hänger glatt på.

Jag fick i början av 2014 hem det megahajpade kitet från Anastasia Beverly Hills men blev så matt av de olika nyanserna och själva etuiets svårhanterliga storlek att det inte använts på länge.

Betydligt lättare att använda, och med perfekta färger för mig är det här nya kitet från Smashbox. Contouring kit består av tre puder för contour, bronze och highlight och med den medföljande snedskurna borsten och de tydliga instruktionerna är det busenkelt att få till en snygg konturering (eller vad vi bäst kallar det på svenska).

IMG_5706.JPG
Puderkakorna är bra pigmenterade, är lätta att sudda ihop och ser naturliga ut (på min hudton). Penseln ser kanske lite liten ut men är riktigt bra och slår faktiskt den jag har från MAC.

Tyvärr fick jag inte med någon prisuppgift med pressutskicket och jag ser det inte hos Kicks.se, men gissningsvis kommer det att ligga runt 350 kronor. Det är nästan hälften av vad Anastasia tar så om färgerna i Smashbox’s variant funkar tycker jag absolut att man ska köpa det här istället. Rekommenderas varmt!

Betyg: 5/5

3 thoughts on “Recension: Smashbox Contour kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *