Smashbox Heartbreaker Spring 2010 collection

HEARTBREAKER_cdp

Smashbox vårkollektion Heartbreaker ser fasligt fruktig och vårig ut. Jag får alla hjärtans dag-vibbar deluxe och tänker på tuggummiautomater och geléhallon. Varför vet jag inte riktigt, men så är det och jag kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Mascaran är jag lite skeptiskt till, de jag testat från Smashbox har varit rent usla. Eyeliner-pennan verkar vara en kopia av MAC´s Penultimate liner och med tanke på vad jag tycker om den tror jag att jag står över. På det hela taget känns den sprillans nya parfymen mest intressant. Den, rollerball-glosset som ger mig barndomsminnen och den där Soft lights-snurran skulle jag kunna tänka mig att ge mig själv i påskägget nån gång i april. Vi får väl se hur poppis den här kollektionen kommer bli – kommer den krossa hjärtan the good eller the bad way?

media.nlHeartbreaker Baked fusion Soft lights: Starlight

1Heartbreaker Eye shadow palette: Kiss´n tell & Hot date

2Heartbreaker Lash DNA Mascara: Jet black

3

Heartbreaker Liquid liner pen: Jet black

4Heartbreaker Lip shine: Melon-drama & Berry Hot

6O-glow Intuitive cheek colour

5HeartbreakerRollerball Lip glass: Pink Sugar

7Heartbreaker Eau de parfym

One thought on “Smashbox Heartbreaker Spring 2010 collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *