Smashbox Photo finish primer water

  
Det var Smashbox som startade den stora trenden (som kommit för att stanna) med primers och sedan jag först testade den nu klassiska Photo finish primer har deras egen linje utökats med en myriad av varianter där det senaste tillskottet är detta primer-vatten. Jag har fått hem ett pressexemplar och har testat det under den senaste veckan. Jag kan inte påstå att jag märkt av några fantastiska egenskaper men det är en uppfriskande mist som ger bra finish till en färdig makeup och dessutom puttar upp fuktbivåerna ett par snäpp. Just primer-effekten vette sjutton om jag märkt av, men det kan å andra sidan bero på att jag uteslutande använder foundations och puder med god hållbarhet. Jag testar vidare så får vi se om jag återkommer med besked. 

Jo, en sak till – flaskan är snygg och doften väldigt god!

Photo finish primer water innehåller välgörande elektrolyter men är fritt från silikon, alkohol och olja. 

Pris: 295 kr

2 thoughts on “Smashbox Photo finish primer water

  1. Ja Smashbox var faktiskt min allra första primer som jag köpte för flera år sen nu, och kan inte begripa hur jag klarade mig utan tidigare haha! Tänk hur hooked man kan bli på vissa produkter! Detta vatten lät inte som det tillför så jättemycket i primer-väg, men fukt ja tack!
    Kram! 🙂

    • Tror att det är en ypperlig setting-spray eller fuktgivare, doftar dessutom så gott att jag görna okynnes-sprejar. 😉 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *