Sminksamling 2

Nästa tjej ut att dela med sig av sin samling är Emmy. Mascaror och olika typer av kroppskrämer utgör den största delen av hennes samling, vilket också framgår av bilderna. Lumene, Nivea och Clinique verkar vara stora favoriter att döma av bilderna. Emmy spenderar några hundra varje månad på smink och krämer och hennes favoriter just nu är ACOs mascara och Body shops nya body butter i serien Japanese cherry blossom. Det finns en hel del GWP-förpackningar i samlingen, så jag utgår ifrån att Emmy är bra på att shoppa produkter som ger mycket för pengarna. Duktig flicka!;) Jag tycker att Emmy verkar ha en väldigt fräsch och snygg samling som inkluderar det mesta av de saker man behöver för att få till en schysst sminkning eller hudvård. Titta själva på bilderna nedan! Tack till rara Emmy för att vi fick titta på hennes samling.

smink1.jpg
Klassiker som Magic concealer från Helena Rubinstein, Superbalanced foundation från Clinique, samsas om hyllplatsen med bl a YSL´smagnifika volymmascara och Emmys favorit från ACO.

smink2.jpg
Här ser man bl a storsäljaren 7 day scrub från Clinique, foundations från Maybelline, diverse läpprodukter och en stor skön puder/rougeborste.

hud1.jpg
Här ser man, förutom Lumene och Nivea, krämer från Estée Lauder, Clinique och Lancôme. Även en rengöring från MUS har fått flytta in i samlingen. Men vad finns i pennstället?

5 thoughts on “Sminksamling 2

  1. GWP = Gift with purchase. Alltså sådana där gåvor man får med ibland; “Köp två och få en necessär med stuff på köpet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.