Sminksamling 5

Nästa samling tillhör Frida, eller Frajda som vi Pret-ty-anhängare känner henne som. Frida är generös nog att låta oss titta på de produkter hon använder oftast och har hos sin pojkvän. Hon spenderar väldigt varierande summor på sin samling och kan ena månaden handla för många hundralappar för att nästa inte köpa något alls. Samlingen består mest av ögonskuggor i olika varianter och favoritprodukten är läppglans.
Att Frida har en hel del av båda delarna ser man på bilden av hennes magnifika del-samling, här finns sannerligen något för alla smaker.
Laura Mercier, Dermalogica, Sukí och Face Sthlm samsas med ACO, Dove, LdB, Lush och Lancôme och man blir onekligen sugen på att skaffa en hel del av de saker som finns med på bilden.Det där kitet från Too Faced är ju bara för sött… Tack för titten, Frida!

frajda.jpg
Jag tycker mig se spetskitet från Too Faced till vänster i bild. Volymtången från Björn Axén tror jag bestämt ligger i den röda lådan och visst är det väl skuggor från Pure Luxe som ser så fina ut? HM´s prisvärda concealer är inte alls dum, ett bra tips till alla köpa om pengarna tryter. Vad hittar ni andra för saker i Fridas fina samling?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.