Sminksamling 7

Dags för en bloggares samling! Sofia driver bloggen Be´a´uty och har därmed ett bekräftat specialintresse för smink och krämer i alla dess former. Sofia spenderar i snitt 700 kronor i månaden på kosmetik och lägger en stor del av pengarna på rouge, som är största delen av hennes samling. Hon har mängder av rouge i massa olika nyanser – allt efter säsong och dagsform, looken hon är ute efter är dockkinder. Sött som socker med andra ord! Favoritprodukten är YSL´s klassiker Touche Teint och är så älskad att den t o m fått ett eget namn, Touchie, och får följa med Sofia överallt. Ett fint exempel på den relation en äkta beautynörd får med sina produkter. 😉  Tack för titten på dina fina saker, Sofia!

smink12.jpg
Ögonskuggepaletter är Sofias melodi, vilka märken ser ni? Touchien ligger och vilar bland kamraterna. Men finns det inte en till i bild?

 smink22.jpg
En del av Sofias rouge. Lily Lolo har sötaste loggan!

har.jpg
Professionell hårvård verkar också vara något Sofia gärna spenderar pengar på. Jag har själv aldrig testat Redken, men man blir ju lockad att klicka hem lite från LookFantastic när man ser den här samlingen… 

2 thoughts on “Sminksamling 7

  1. Pingback: The winner takes it all! « Sublimt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.