Söndassug v. 31

Bjooti har cravings ikväll och vill att vi andra ska sällskapa henne i de våta dagdrömmarna om krämer, smink, shampon och annat skönhetsgodis som får oss nördar att tråna. Jag gjorde ett virtuellt besök på skönhetsmeckat Sephora och hittade några saker jag gärna skulle se fanns här hemma i samlingensephora kollage2

  • Jag verkar vara den enda beautynörden kvar som inte har en BeautyBlender. Denna rosa boll har länge gäckat mig men jag tycker nånstans att 200 kronor för en bit svamp är lite väl saftigt. Men nån kanske vill ge en till mig i present?
  • Urban decay har släppt en faslig massa nya produkter och det här kitet verkar innehålla alla de olika primers jag är nyfiken på. Why, oh why, kan det inte komma in till Eleven?
  • Benefit har också flera nyheter och en av dem är det här rosabruna finishing-pudret som ser urtjustigt ut. Jag är säker på att jag måste köpa ett sådant. Komsi komsi till HQHair!
  • Mina ögonbryn är kokos och behöver formas för att öht synas, de här mallarna från Anastacia skulle jag gärna testa.
  • Den S-formade borsten på Lancômes mascara Hypnôse ser fasligt läcker ut! Den är nog lösningen på mina raka fransar.
  • Sommaren har varit rätt solfattig här i Göteborg och den stackars solbränna jag fick i början av semestern är nu ett minne blott; Fake Bakes lär vara riktigt bra, den fick smita in på listan via Blush.

4 thoughts on “Söndassug v. 31

  1. Är själv sugen på att sent om sider få hem en BeneFit Dandelion dosa hem till mig. I höst när grådaskiga morgnar behöver lite uppiggat anskite kanske? Annars är jag också nyfiken på att klicka hem något ur Jemma Kidd kollektionen som nu nått LookFantastic, jag ska ju ända lägga en “hårbeställning” där i dagarna, så det kliar i fingret. 😉

  2. Den e verkigen underbar 🙂 speciellt i den färgen! Så är det också för mig..jag går in på nåns blogg och kommer på att jag också råkar ha en sådan produkt som jag helt har glömt! 🙂

    Vilka härliga produkter du har där uppe 🙂 själv skulle jag inte ha nåt emot att prova Fake bakes brun utan sol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.