Sparkling award

sparkling_102388492

Just nu rullar det en ny award-runda i bloggosfären och jag har blivit hedrad med utmärkelser från både tjusiga Beleza och snyggot Lipglossbitch. Jag känner mig lite låg för tillfället, så det värmde faktiskt mer än man kan tro att få sådan här oväntad pepp från två favoriter! Tusen tack, ladies! 😀

Tanken med Sparkling award är att man ska berätta vad man gillar med sin egna blogg och dessutom nominera några favoritbloggar. LGB tycker att det bästa med hennes blogg är tonen och det är nog det bästa svar jag kan ge vad gäller Sublimt också. Jag har bloggen som en hobby och jag vill att den ska vara trivsam och avslappnad, något jag hoppas går fram till er läsare.

Det finns så himla många skönhetsbloggar nuförtiden och jag har ärligt talat inte toppenkoll på alla som finns, men förutom självklara Lipglossbitch och Beleza är följande bloggar extra skojiga att läsa (tycker jag):

Fröken Rosa är en skön tjej som verkligen blandar inläggen mellan shopping, sminkningar, recensioner, nyheter och guider. Att själva bloggen dessutom är supersnygg gör inte saken sämre. Go Miss Pink!

Purity är den söta lilla ekorreflickan som gör galet snygga sminkningar med allt sitt MAC-smink. En toppenkälla till allt som har med MAC att göra!

ElMika-tjejerna har hängt med ett tag nu och skapar alltid snygga inlägg som jag själv inte skulle kommit på. Enkla inlägg och läckra bilder är självklarheter hos de tre flickorna.

One thought on “Sparkling award

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *