Spiced chocolate palette

Nästa kap från den enastående Cult of Cherry-kollektionen från MAC är paletten Spiced chocolate. Jag brukar inte köpa paletter av den enkla anledningen att jag sällan gillar alla färger i en kombo och därför tycker att det är slöseri att köpa sådana. Den här paletten är dock ett undantag; med fyra superfärger varav en som är en favorit sedan tidigare – Nanogold från N Collection – är det här en segrare i höstens kollektionskavalkad. Färgerna är, förutom nämnda Nanogold, Spiced chocolate, Brash och Sweet chestnut.

Här kommer en liten genomgång av sötnosarna.

Brash är en härligt krämig skugga som på mig blir kopparfärgad. Väldigt läcker och perfekt för blå ögon. Jag gillar att man kan använda den med våt pensel för att få en metallic-effekt. Testa!

Nanogold är en god vän sedan vårens N Collection. En skimrande highlighterfärg som drar åt det rosa hållet när den väl kommer på plats på huden. Ser inte mycket ut för världen på foto, men lyser upp vilken makeup som helst. Mycket användbar och enkel att få snygg.

Sweet chestnut är min favorit i kvartetten. Det är en alldeles underbar nyans som växlar mellan vinrött och lila med guldtoner. Svårbeskriven men en klar succé!

Spiced chocolate är den minst upphetsande i samlingen. En matt, brun nyans som ser ut som torkad förskolelera. Inte speciellt läcker med andra ord. Men man ska inte underskatta Spiced chocolate, den funkar riktigt bra ihop med de andra tre och ger ett fint djup åt globlinjen. Även bra att sota franskanterna med!

Här poserar de tillsammans. Nanogold syns nästan inte alls medans Brash och Sweet chestnut tävlar om vem som kan ge läckraste finishen. Spiced chocolate håller sig på sin kant.

Alla fyra på plats i sina sängar. Visst är de söta tillsammans?

Pris: 390 kronor
Betyg: MVG

2 thoughts on “Spiced chocolate palette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.