Status: Badrumsskåpet nov 2013

badrumsskåp nov 13

Okej, jag bor ensam med en katt och borde få plats med hur mycket prylar som helst i mitt badrum, men så är dessvärre inte fallet. Problemen är 2. Det första är att jag bor i ett hundra år gammalt hus med ett pyttigt badrum som inte alls motsvarar de krav en modern människa ställer på badrum. Det finns alltså inget utrymme för mer förvaring än det lilla skåp som hyresvärden satt upp ovanför handfatet. Det andra problemet är att hyresvärden inte har förstått att jag ju är en skönhetsbloggerska som alltid har minst 5-6 ex av varje sorts produkt på gång samtidigt. Jag skulle behöva ha ett gigantiskt skåp bara till hudvården! Förra veckan fick jag ett ryck och rensade ut en hel del saker och koncentrerade mig på rengöring, serum, återfuktare och punktbehandling/specialare. Alla masker och skrubbar har hamnat i en plastlåda från Muji ovanpå skåpet. Ingen ideal lösning, men den bästa jag kom på.

Så här ser det alltså ut just nu och det är än så länge rätt lätt att få fatt i rätt produkt och jag har koll på vad som faktiskt finns därinne. Jag vill ju använda sakerna, inte ha dem undangömda i en låda eller påse nånstans… Om ni ser något ni är nyfikna på, som jag inte redan skrivit om, får ni mer än gärna hojta till så ska jag berätta mer. Länkarna nedan går till tidigare inlägg.

ÖVERSTA HYLLAN
Bareminerals Extra firming neck cream, Instantly ageless moisture lift, Rodial Glamoxy Exfoliating pads + en liten hög med prover

MELLERSTA HYLLAN
Murad Active radiance serum, La Roche-Posay Rosaliac ar intense serum, Dr Brandt Collagen booster, Rodial Blamoxy snake serum, Bliss Firm baby firm, Vichy Idéalia Life serum, Estee Lauder Advanced night repair, Nuxe Nirvanesque light cream, Vicjy Idealia cream, Bio Beaute by Nuxe Cold cream, Murad Hydro-active ultimate moisture, Clarins Multi-active nuit, Christian Breton Anti-fatigue eye gel, Origins Super spot remover, Christian Breton Liftox eye serum, Vicjy Liftactive serum 10 for eyes & lashes, Estee Lauder Idealist cooling eye illuminator, La Roche-Posay Cicaplast levres, Clinique Redness solution daily protective base, Ageless Facelift in a bottle, Decleor Imperfections roll on

NEDERSTA HYLLAN
Origins Well off Makeup remover, No7 Cleansing water, Algologie Eau micellaire, Dermalogica Daily microfoliant, The Body Shop Waterproof eye & lip make-up remover, The Body Shop Silky cleansing oil

Hur ser det ut hemma hos er andra? Får ni plats med allt ni vill i era badrum eller är ni många som ska dela på samma skåp? Berätta gärna! 

10 thoughts on “Status: Badrumsskåpet nov 2013

 1. Åh, det är alltid så roligt att kika i folks badrumsskåp!

  I min lägenhet är det enda bra just badrummet så jag får plats med både en hurts från IKEA och ett annat badrumsskåp. Efter att ha rensat ut en hel del produkter får jag alltså nu plats. Jag gillar verkligen ordning och reda, i den mån det går, och känner att mitt eget är lite för plottrigt.

  Vad har du för behållare till tops och bomullsrondellerna? Perfekta ju!

  • Ja, det är en sån där guilty pleasure att smygkika. 😉

   Härligt med ett BRA badrum, det är bara att njuta!

   Plastbehållarna kommer från Muji, som finns att köpa på Åhlens City. Bra att du påpekade det, får ta och visa upp de olika varianter jag har. 🙂

 2. Jag har inga problem att “få plats” i mitt badrum, men det beror på att jag inte förvarar några större mängder skönhetsprodukter där. Det enda som bor i badrumsskåpet är rengöring och deodorant. På badkarskanten bor schampo och duschtvål. Jag har allt annat i mitt sovrum eftersom jag inte gillar att förvara saker i varm/fuktig miljö.

 3. Men det här var ju en himla trevlig blogg, varför har jag inte hittat hit förut?

  Nåja, det har med fokus att göra. Badrumsskåpet log jag åt, vi är fem som delar på ett ca dubbelt så stort. Jag har såklart halva, och resten av familjen får dela på den andra halvan. Sen står resten av mina grejer lite här och där. Lösningen är dock temporär, flytt i antågande vad tiden lider. Men jag känner att jag nog ska gå och organisera lite … :-).

  Självklart måste man testa mycket åt gången, hur skulle det annars gå …

  • Välkommen hit då! Det var på tiden. 😉

   Fem personer på ett badrum… Jag ska nog inte gnälla så mycket känner jag. Hehe! Lycka till med den kommande flytten! 🙂

  • Så länge man får det att funka är det ju bra! Jag har så mycket produkter att jag inte får plats med allt på ett ställe, det måste delas upp mellan olika rum. Rätt perverst när man tänker efter. 😀

   Vad är det för byrås du har?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.