Stilad sommar

Att Strawberrynet är en av mina favoritbutiker alla kategorier är ingen nyhet för de som följer bloggen och att Stila är ett märke jag gillar är också bekant. Med anledning av att detta tänkte jag tipsa om tre finfina sommarprodukter från Stila som just nu finns att fynda hos SBN. Tillsammans kostar produkterna 321 kronor, köper man tre produkter från SBN får man 5% rabatt dessutom och sedan tillkommer den personliga rabatten. På det hela taget är det här en mycket prisvärd trio för alla som vill ge ett sommarkit antingen till sig själv eller en god vän.

Först ut är Sun bronzing powder, ett väldoftande, matt och alldeles perfekt bronzingpuder för alla blekisar som vill få en solkysst look. Ger dessutom spf 15, frågan är dock hur mycket man ska lita på det med tanke på att man ju inte tar på tjocka lager puder och troligen inte över hela ansiktet. Nåväl, det är ett jättebra puder, just nu 75 kronor.

Läpparna får man inte glömma! De är viktiga att tänka på och därför passar ett rött, skirt lip tint med spf 8 perfekt för sommaren. Rött är inte bara en höst- och vinterfärg för läpparna utan funkar minst lika bra i en lite glossigare variant på sommaren. 78 kronor.

Slutligen ett supersött litet etui som innehåller tre bronsguldiga skuggor och ett rosigt rouge, färger som kommer vara pricken över i tillsammans med bronzingpudret och det skira läppglanset. 168 kronor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.