Stockholm: Julen hos The Body Shop

Förra veckan tog jag en heldag uppe i Stockholm, det var lite stressigt men ack, så trevligt. Att hänga med Helena är alltid omåttligt skoj och vi gjorde oss en himla trevlig dag i huvudstaden. Vi hade tre stopp under dagen och jag tänker att vi delar in dem i lika många inlägg.

Anna, den alltid jättetrevliga Pr-chefen för The Body Shop bjöd oss på förmiddagsfika och en smygtitt på de kommande julnyheterna. Eftersom vi båda missar den kommande julvisningen var Anna rar nog att visa delar av vad som komma skall. Både jag och Helena föll pladask för nya juldoften Glaced apple – en serie ni absolut måste spana in! Vi fick också veta att fjolårets Vanilla Bliss i år har bytts ut mot nya Vanilla brûlée, en nyhet som får det att vattnas i munnen på alla gottegrisar.

De har också uppgraderat både julgåvor och adventskalendrarna; flertalet gåvor kommer i fina plåtaskar som blir snygg förvaring och kalendrarna innehåller produkter till ett ännu högre värde (priserna är dock desamma). Nytt är också att man i år stödjer den internationella hjälporganisationen War child, en organisation jag inte kände till sedan tidigare men som jag som lärare blev extra glad över. För varje julgåva och kalender som säljs skänker TBS en skollektion till ett barn i ett krigsdrabbat område. Målet är att få ihop 6 miljoner lektioner – ett mål jag själv tänker bidra till genom att välja ett par klappar från TBS.

Det är lite för tidigt att presentera alla julens nyheter än, men en liten titt kan vi ju ta.
IMG_4405-0.JPG

IMG_4652.JPG

IMG_4541-0.JPG

IMG_4551.JPG
Nu låter det här som ett sponsrat inlägg med tanke på hur jag går på, men så är absolut inte fallet. Jag älskade The Body Shop’s produkter och filosofi långt innan jag startade Sublimt och blir geniunt lycklig över att stora företag tar sitt ansvar och försöker bidra till att världen kan bli lite bättre.

3 thoughts on “Stockholm: Julen hos The Body Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.