Studio artist by Oriflame

Här har vi en annan nyhet som presenterades på ett (vad jag gissar) trevligt event jag fått en fin inbjudan till. Som vanligt kunde jag inte ta semester och åka upp till Stockholm men PR-människorna har varit rara och skickat ner lite saker till mig att kika närmare på. Man vill ju inte missa nåt liksom.

Studio artist är en ny makeupkollektion från Oriflame som ska funka även i de mest avslöjande ljus och framför kameran. Kollektionen bygger på makeupartisten Jonas Wramells kunskaper och ansiktet utåt står vårt svenska Hollywood-under Malin Åkerman för.

Alla produkter innehåller något som kallas Illuma flair complex som reflekterar och fördelar ljuset jämnt över huden för att ge naturligt resultat men också trolla bort eventuella skavanker och ge en perfekt finish.

Färgen på pudret och den foundation jag fått hem är dessvärre för mörka för mig så jag kommer inte att recensera dem, men ni ska få se lip swatches på de två läppstiften, promise!

Produktbeskrivning:

Studio artist Foundation 160 kr
Lätt makeupkräm som ger huden vacker lyster

Studio artist Face primer 125 kr
Primer med ljusreflekterande egenskaper som ger en mjuk känsla samtidigt som den motverkar glansig hy och får makeupen att sitta längre.

Studio artist Lipstick 155 kr
Fast puder som fixerar makeupen. Behaglig konsistens som sömlöst smälter samman med hyn utan att lämna linjer eller ge ett onaturligt intryck.

Studio artist Concealer 110 kr
Effektiv concealer som minimerar mörka ringar och blemmor.

 

One thought on “Studio artist by Oriflame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.