Sublim extas – Dior Diorshow Extase mascara

extase

Hallå! Hur har jag kunnat missa att Dior släppt en ny mascara och till råga på en som verkar vara sjukt fantastiskt bra!? Jag får skylla på att jag haft annat att göra de senaste månaderna, men nu får det bli ändring på det. Diorshow Extase är alltså Diors nya fenomen som enligt rykten ska ge magnifika fransar, precis sådana där som man vill ha – ja, ni vet; maffiga, långa, börja, flirtiga. Det är i alla fall sådana fransar jag är ute efter och om Extase kan ge mig det får den mer än gärna flytta in i mascarasamlingen. Enligt vad jag läst mig till är borsten helt unik med piggar av både borst och gummi och med en oregelbunden form som ska fånga upp alla fransar på direkten så att man endast behöver ett svepande för att få filmstjärneögon. Formulan är ett slags puder som expanderar 50% när det applicerats. Hur fräckt låter inte det på en skala? Är det någon som vet när detta underverk finns till salu i Sverige? Gimme, gimme, gimme! NU!

2 thoughts on “Sublim extas – Dior Diorshow Extase mascara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.