Sublim rekommenderar! Perfekt hy för dryga 100-lappen.

Idag när jag var hos mamma rotade jag runt bland hennes skönhetsartiklar och hittade hennes senaste concealer. Liksom jag har mamsen röda kinder med känslig hy som hon gärna vill matta ner på alla tänkbara sätt och hon är därför alltid på jakt efter den perfekta concealern som täcker men inte ser kakig ut. Ett relativt lätt uppdrag, kan tyckas med tanke på det stora utbudet concealers, men faktiskt riktigt svårt om man ställer höga krav på sin täckkräm. Min hy är inte bara rosig utan åt det feta och storporiga hållet i T-zonen, vilket gör att krämer ofta lägger sig i porerna vilket ser ofräscht ut. Den får inte heller vara för torr, för då glider den inte ut på huden utan lämpar sig bättre för att punktmarkera enstaka små plitor. Med andra ord gäller det alltså att hitta en produkt som är täckande och utjämnande utan att markera linjer och porer och som sitter där den ska utan att glida runt när huden fettar till sig frampå dagen.

Jag kunde naturligtvis inte låta bli att testa den för att se om den verkligen är så bra som hon påstår. Jag har visserligen sett hennes resultat, men det som funkar på en behöver ju inte funka på en annan naturligtvis. Men det gjorde den! Med bravur! Det här är sannolikt den bästa concealer jag någonsin testat! Nu blir det många utropstecken, men det förtjänar verkligen Select cover-up från MAC. I nyansen NW20 täcks varenda röd liten prick, brustet blodkärl och acneärr och kvar blir en len, perfekt yta som sitter som berget och det utan att se kladdig och kakig ut. Fenomenalt! Jag har försökt ta kort på resultatet för att visa er hur bra den faktiskt täcker, fotot fick dessvärre inte den allra knivskarpaste skärpan men jag tror och hoppas att ni kan se skillnaden mellan mina kinder.

select coverup 2

Jag sminkade bara på som hastigast med fingrarna, men det blev ändå såhär bra. Det måste bli ren perfektion om man använder concealerpensel eller svamp. Beauty blendern är säkert finemang att dutta ut Cover-up:en med.
Får man dessutom lite fixerande puder och en aning rouge på måste det här bli hur bra som helst. Nu måste jag genast köpa mig en egen tub av den här trollerikrämen, tur att den ingår i det ordinarie sortimentet så att man inte behöver bunkra upp med massa LE-exemplar.

select tub sublim

Select Cover-up blir definitivt godkänd och rekommenderas med Sublim-stämpeln!

Och just det; en tub kostar 165 kronor hos MAC-återförsäljarna i Göteborg, Stockholm och Malmö.

23 thoughts on “Sublim rekommenderar! Perfekt hy för dryga 100-lappen.

 1. Wow det där ser ju riktigt bra ut, har också problem med att min känsliga hy blir lite rödflammig.
  Hmmm tror du att den skulle kunna fungera lika väl på torr hy?

 2. WOoow Vad snyggt! Det gav verkligen perfekt resultat och man ser inte alls att du är sminkad! Ska nog kika in på Åhlens City i veckan och köpa en sådan!

  Vilken kamera använder du förresten?? Så snygga bilder!

 3. nu är det slut på shoppingstoppet! den där måste jag ha! jag har ju inga röda kinder men väl acneärr och mörka fläckar i huden. nu ska de väck!

  fast jag kom just på att jag nog ska avvakta tills solbrännan har lagt sig.

 4. En av de bästa concealers jag har provat. Extra plus för att det behövs så lite också, syns knappt att jag har tagit något ur tuben.

 5. Makeuponista: Jag har inte testat med foundation över än, men det funkar säkert utmärkt. 🙂

  Lina: Ja, det tror jag eftersom den inte alls känns torr och hård, utan snarare krämig.:)

  Makeitup: I will!:D

  Lotta: Den är verkligen super!:)

  Tanci: Do it!;) Återkommer med kamerainfo.:)

  Irina: Vassego!:)

  Emma: Den täcker allt och lite till.;)

  Lillasyster: Yes! Den här är oslagbar.

  Fåfängan: Man vet att man har för mkt prylar när man glömmer av sina saker…;)

  Des: Ja, den verkar superdryg!:D

  Kissen: Testa den om du har möjlighet, den är fantastisk.:D

 6. Det där såg ju riktigt bra ut, vilken skillnad det blev.

  sv: Ha ha…vilket slöseri med puder. Själv hade jag inte hy som en porslinsdocka, men det kan ju bero på allt puder som täppte till porerna;)

 7. Har själv problem med smä röda strimmor i ansiktet, och kom över denna concealer av en slumpå för ett år sedan. Idag tar jag inte ett steg utan den =) den är verkligen suverän =)

 8. Har själv problem med smä röda strimmor i ansiktet, och kom över denna concealer av en slumpå för ett år sedan. Idag tar jag inte ett steg utan den 😛 den är verkligen suverän 😆

 9. Ojoj. Fullt kan jag hålla med om, men du har ordning. Jag skulle kunna ha kul i flera dagar i ditt badrumsskåp. Plocka, läsa, känna, prova, ställa tillbaka. Du vet.
  Du är inte ensam om att tycka om et titt in i andras badrumsskåp. Vi har våra upplagda i bloggen.
  Ha det fint!! /Theres

 10. Den ser FANTASTISK ut! 😀 Blir nog ett inköp när jag åker till Stockholm om några veckor. Btw, hur tror du den skulle hålla sig under mineralfoundation?

 11. Gah, rackarns banan! Jag som tänkte köpa denna när jag var i Göteborg för några dagar sedan. Sedan blev jag för lat och struntade i det. Men jag får skylla mig själv 😉

 12. Pingback: Utvalda inlägg « Makeuponista’s Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.