Sublima sommardofter

På sommaren föredrar jag att ha lättare dofter på mig och gärna i kombination med kroppsvårdande egenskaper. Väldoftande body lotions är en väg att gå, parfymerade body sprayer en annan. Jag har valt den senare och tänkte tipsa om de här två godbitarna!

sommardofter kroppsvårdande text

Från italienska L´Erbolario kommer Orangerie kroppsspray som doftar jättegott av citrusfrukter och lite mynta. Den är återfuktande och perfekt att spraya kroppen med efter dusch eller bad. Huden blir faktiskt len och doften sitter i ordentligt några timmar. Dryg och prisvärd för 187 kronor.

Den andra sommarfavoriten är en body treatment tonic från Lancôme som tyvärr har utgått. Aroma delice heter den och är en fantastiskt doft med citrus och blomtoner. Om ni kommer över en flaska någonstans tycker jag att ni ska slå till direkt! Även den är lätt återfuktande, inte lika mycket som Orangerie dock, och väldigt lättburen. Jag sprayar den även i håret och får ofta komplimanger för att det doftar så gott. Väldigt synd att den slutat tillverkas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.