Sunday Shale

Idag tog jag en utflykt till Nordstan här i Göteborg och passade givetvis på att kolla in MAC-disken på Åhlens. Tyvärr fanns det inget nytt och skojigt att titta på, Cham-pale-kollektionen är slutsåld, men jag swatchade lite skuggor sådär slentrianmässigt som man ofta gör när man ställs inför en uppsjö ögonskuggor.

Jag har länge varit sugen på All that glitters och Shale men de har av någon outgrundlig anledning alltid varit slutsålda när jag velat köpa dem. Idag hade jag bättre tur och kunde äntligen få med mig Shale hem. Med ett par rabattkuponger behövde jag dessutom bara betala 82 kr, vilket känns som ett fint fynd för en så snygg skugga.

Färgen påminner mig om en kallare Satin taupe, den skiftar i grått-lila-brunt och är i Satin finish. Jag älskar den och ser fram emot att testa olika kombos framöver. Det är väldigt sällan jag läser om den på någon av alla sminkbloggar jag följer, så den verkar inte vara speciellt poppis, men jag rekommenderar er att spana in den om ni också är fans av Satin taupe.

9 thoughts on “Sunday Shale

  1. Ser ut som de färger jag använder mest på dagtid. Känner mig mest bekväm i den färgen 🙂

    MAC verkar onekligen populärt, men jag har aldrig kommit mig för att köpa något från dem, inte till mig själv i alla fall.

  2. Shale är grym! Jag har Shale i den gamla Laze Eyes-paletten och tillsammans med Vanilla (V), Laze (S) och Kid (VX) utgör den min favoritpalett som är grymt användbar både till vardags och fest

  3. Det är en väldigt användbar färg och den äe utmärkt till vardags. Köp verkligen All That Glitters nästa gång, en favvis man inte får missa!

  4. Pingback: Vardags med Arena & Shale « makeupoholic

  5. Men varför dyker inte min kommentar upp!? Hur som, Shale är ljuvlig och finns i min favoritpalett Laze Eyes från MAC tillsammans med Vanilla, Haze och Kid. Bästa vardagspaletten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.