Susan Posnick


539 kronor på Accessora

Jag är verkligen sugen på den här fina och fiffiga foundation som kommer i form av mineralsmink i en borste. Lite som Lancômes ColorID-puder med andra ord. Man klickar fram en dos puder som kommer ut i borsten och så borstar man in det i huden på sedvanligt manér. För mig som har tidiga och rätt stressiga morgnar låter det som rena drömmen. En sådan här förpackning skulle jag kunna ta med mig på spårvagnen till jobbet och snabbt pigga upp den trötta hyn. Susan Posnick heter kvinnan bakom den här till synes braiga produkten. Accessora har just lanserat hennes smink och man kan, förutom denna foundation, hitta rouge, lipgloss, ögonskugga/penna, concealer och en kombinerad mascara och ögonbrynsfärg. Priset för hennes foundation känns dock lite saftigt för en produkt som jag inte hört talas om tidigare och heller inte hittar några recensioner om, det kan ju faktiskt vara en riktig flopp. Men ack, vad jag vill testa… Gimme, gimme, gimme!

Tips! Mer om Susan Posnick och hennes produktlinje hittar du här

6 thoughts on “Susan Posnick

 1. Ja, det ser onekligen fiffigt ut. Men hur gör man rent penseln? Jag tillhör ju de galningar som tvättar alla mina redskap efter varje gång jag använt dem. Det inkluderar kabukiborsten och alla penslar och svampar. Om man inte kan ta loss penseln och tvätta den på ett smidigt sätt är inte jag intresserad. Tycker samma problem ständigt återkommer med alla click-produkter.

 2. Jag är verkligen ingen sminkfantast egentligen, men SHIT vilken trevlig blogg! Måste bokmärkas omedelbums. Och du dyker helt klart upp i mitt lilla bloggtipsinlägg som jag sitter och filar på.

 3. Sminkan: Du har en poäng där! Jag hittade följande info på Susan Posnicks hemsida:
  Washing Instructions
  • Swish head of brush in a half inch of warm water mixed with a small amount of shampoo or mild liquid soap.
  • Angle brush hair downward under running water to rinse.
  • Squeeze out excess water.
  • Place brush on side to dry overnight.

  Annika: Yeah, vad kul att du gillar det jag knåpar ihop. Ska spana in din blogg också!:D

 4. Man skulle vilja se om det där tvttrådet funkar i praktiken. Och exakt hur mycket foundation som går förlorat varje gång. Men det är ju bra att det går att tvätta den i alla fall!

 5. Sminkan: Du kanske också kan hitta nån info om det på länken Annika tipsade om?:)

  Annika: Stort tack för länken! Det verkar som sagt vara en spännande produkt.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.