Swatches: Revlon Natural Wonder – Monaco de nuit

Ibland blir man sådär löjligt glad när man provar nytt smink och idag är en sådan dag. Snälla Susanne som driver E-beautyshop som säljer Revlons lyxigare linje Natural wonders överraskade mig med tre av produkterna i brevlådan idag. Jag har testat, fotat och swatchat nu och är superförtjust i det här läckra sommarsminket. Mitt enda minus ger jag förpackningarna; de känns väl plastiga och “enkla” med tanke på priset. Bättring här Revlon, så kommer Natural wonders bli en storsäljare!

monaco la nuit

Blush fusion i färgen Pink coral. Ett superpigmenterat, melerat rouge som skiftar i rosa, korall och guld. Mycket snyggare i verkligheten än vad jag lyckats fånga på bild. Passar också fint som ögonskugga, ett par svep över ögonlocken räcker för att ge en snygg lyster. Påminner om min favorit från The Body shop i täckning och textur. Den här kommer jag använda flitigt i vår och sommar. 229 kr

pinkcoral

blush 2

blush3

***

Det här är en, för mig, nu kajalmodell. Det ser ut som en spetsig krita och skruvas upp som ett läppstift. Den är grymt pigmentrik och är mörkt brun, på gränsen till svart. Enkel att måla med och funkar lika bra att sudda för mjuka linjer. Det enda jag ställer mig lite frågande till är hur den är att måla med när udden börjat komma ner till den breda delen av kajalen. Någon som vet? 229 kr

rich brown kajal

***

Till sist har vi Lip laquer i den magnifika färgen Coral red. När jag hör ordet laquer tänker jag på kladdiga och klistriga läppglans som känns smetiga på läpparna, så jag var nyfiken på att se hur det här skulle kännas på läpparna. Fråga mig inte hur, men Revlon har lyckats göra ett läppglans som har den perfekta glossiga ytan som ett laquer men samtidigt mjukheten som ett mer återfuktande glans. En fröjd att använda och en produkt jag önskar det fanns många fler färger av! 309 kr

coral red lip laquer

******************************

Uppdaterat 100416

Susanne på E-beautyshop mailade ett svar på frågan varför Natural wonders kostar såpass mycket som det gör. Här är svaret för den som är nyfiken:

Revlon Natural Wonders är en exklusiv, europeisk makeupserie som ingår i Revlon Professionals produkter som riktar sig enbart mot professionella salonger och makeupartister. Det är en helt fristående produktserie som tagits fram för professionellt bruk och därför är kvaliteten avsevärt mycket bättre än amerikanska Revlons makeup; mer högpigmenterad makeup, längre hållbarhet, etc.

Revlon Natural Wonders tas enbart fram i små vår- och höstkollektioner som fångar upp och återspeglar trenden på catwalken, därför finns varje kollektion i begränsade upplagor.
Hoppas jag bringat lite ljus över mysteriet, annars får ni gärna återkomma och fråga!

6 thoughts on “Swatches: Revlon Natural Wonder – Monaco de nuit

  1. Gillar mer och mer nu då jag också fattat varför priset var så högt. Skulle vara roligt att prova en del gött. Alla lippies ser alltid så fina ut på dig.

  2. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Deborah Fall 2010 Dandy glam collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.