Tävling!

Som kompensation för att jag tog en plötslig bloggpaus under april kommer jag ha ett gäng finfina tävlingar den kommande tiden. Ikväll kör vi igång med en utlottning av ett hudvårdskit från Loreals Youth code-serie. Kitet innehåller dagkräm, serum och ögonkräm och flyttar hem till en lycklig vinnare.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar till det här inlägget. Tävlingen är öppen fram till söndag 8 maj kl 23.59. Lycka till, snyggos!

38 thoughts on “Tävling!

  1. Jag har dag- och nattkrämen och jag ÄLSKAR dom! Aldrig har jag stött på ngt som återfuktar min übertörstiga hy så bra. Så nyfiken på dom andra produkterna om dom håller samma mått. 🙂

  2. Åh, jag vill gärna ha en chans att vinna dessa godingar! Vill hitta ett billigare alternativ till Lancome Genifique som jag använder idag, som mammaledig känns serien för mkt i plånboken 🙂

  3. Jag är med 🙂 Har trots min relativt låga ålder fått en massa gråa hår på sistone, vill helst inte se några rynkor de närmaste 10-20 åren….

  4. åh det här kitet hade jag velat vinna till min mamma. Vet att hon hade uppskattat =) bra till kanske mors dag också då.

  5. Jag vill gärna tävla. Tror jag är rätt för produkterna, 56 år…Det är aldrig försent eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.