Tävling! Vinn favoriter från disp.!

tävling hår

Nu när Epicare-tävlingen är avslutad tycker jag att vi kör en ny!
Denna gång kan en lycklig vinnare kamma hem ett kit med hårvård från svenska disp., närmare bestämt två produkter som jag själv använder flitigt och varmt kan rekommendera. Beach spray har blivit vald till bästa saltvattenspray ett flertal gånger och Healing cream är suverän när håret behöver extra fukt och glans.

För att vara med och tävla om det här kitet vill jag att man lämnar en kommentar till detta inlägg och berättar vilken hårfärg du har! Tävlingen pågår t o m söndag 8 augusti 23.59. Lycka till snyggingar!

För er som vill kika mer på produkterna och kanske klicka hem något finns de att shoppa till bra priser hos bl a Eleven.

49 thoughts on “Tävling! Vinn favoriter från disp.!

 1. Min riktiga hårfärg är dessvärre råttigt mörkblond. Den har jag dock inte sett på femton år. För tillfället är jag ljust sandblond.

 2. På väg tillbaka till min naturliga mellanblonda färg efter ett par år som svarthårig. Så just nu är jag lite brunröd med ljusare slingor. Inväntar nästa avfärgningstid om ett par månader när håret fått vila. Efter den är jag nog i mål. 🙂

 3. Jag har riktigt mörkbrunt hår, sådär nästan svart. Efter en solrik sommar som den här tittar en del lite ljusare och tillochmed röda skiftningar fram, medan jag om vintern blir blänkande blåsvart 🙂

 4. Jag är brunett med guldblonda inslag. Dock hittade jag mitt första gråa hårstrå just precis idag. Helt silvergrått var det 🙁

 5. Mitt hår är naturligt trist rödbrunt, av någon anledning är det ljusare i hårbotten. Men jag hennar det så nu är det en djup kopparröd färg.

 6. Mitt hår är lysande knallrött mitt på huvudet och svart i nacken. Jag är inte förtjust i “naturliga” hårfärger och lever efter devisen “ju rödare desto bättre”!

 7. Just nu är jag blond 😀 efter att ha varit mörkbrun i två år har min naturliga färg äntligen kommit tillbaka 😀

 8. Mitt är rött, superfint om jag får säga det själv.. 🙄 Dock är det färgat då min naturliga hårfärg är lite råttig och trist.

 9. Mitt hår är just nu nyfärgat så det är mörkblont brunt med lite dragning åt koppar…Jättefint och inte för onaturligt.

 10. Ja du… Min helt egna, naturliga färg har jag nog inte sett på många år. Slingor i olika varianter och färginpackningar samt att det ändrat strukut, det är väl åldern, 34 ;).
  Skulle jag ge det ett försök är det nog rågblond mer åt det guldiga än det askiga hållet om det kan duga som förklaring

 11. Min originala hårfärg är råttfärgat, men just nu har jag en lite varmare mörkare färg med slingor i. Så det ser lite blont ut, men ändå inte “hey, hon är blond” haha 🙂

 12. Mitt hår är rött. Min riktiga hårfärg när någon tråkig brun nyans, som dock solblektes riktigt fint under somrarna. Men nu har jag rött, och det är nog den färgen jag haft längst, och trivs bäst med 🙂

 13. Jag är brunett, en ganska mittemellanbrun nyans men lite mer åt det mörkbruna håret. Några toppar är fortfarande ljusa av slingor jag gjorde förra året.

 14. Produkter som skulle passa fint i mitt badrum…..
  Mitt hår är mellanblont. Jag använder alltid lite saltvattenspray, för att ge håret lite stadga, då jag har ganska tunt hår. Disp märket har jag dock aldrig provat.

 15. hej!
  Jag vill gärna vara med i din tävling.
  Jag byter hårfärg som andra byter kläder men för tillfället har jag en tio centimeters lång mörk utväxt (ska bort inom kort!), på längderna är det i botten mörkbrunt (en fyra för att tala frisörspråk) tillsammans med olika blonda/honungsbruna och ljusbruna nyanser är det mer åt det blonda hållet än bruna just nu. Det är en varm ton och jag gillar den 🙂

 16. Tja, håret blir alltmer cendréfärgat eller råttfärgad som det mer osmickrande namnet gör gällande. På sommaren blir jag fortfarande ganska blond. Men faktum är att jag gillar det cendréfärgade,se på Sarah Jessica Parker hon har otroligt snyggt hår, både färg och form tycker jag.Dessutom blir det uppenbart hur hårfärgen faktiskt passar till ens hudton och färger för övrigt. Jag färgar inte mitt hår övh.

 17. För tillfället har jag en ganska kall blond färg samt en mörkblond utväxt som jag planerar att göra något åt så fort jag har bestämt mig för vilken frisör jag vågar lita på.

 18. Är med och tävlar!

  Min äkta hårfärg är mörkblond enligt frisörer, enligt mig råttfärgat ;), haha med en hel del vita hårstrån.

  De senaste åren har jag då och då färgat mitt hår med L’oréal Paris Exellence Creme 5.3 ljus guldbrun.

  Hoppas på tur denna gång 🙂

 19. Min alldeles egna hårfärg är mörkbrunt med röda och svarta skiftningar. Älskar den! Men har nu fått vita slingor i det så vi får se hur länge till jag är “naturlig”…:)

 20. Klart man vill vara med! Mitt hår är mellanbrunt (åt det mörka hållet) men på sommaren kommer ljusbruna och röda skiftningar fram när det solbleks. Vistas jag i mycket sol så blir jag nästan blond i hårfästet.

 21. Jag tror att min riktiga hårfärg är en mellan eller ljusbrun.

  Fast nu är det mörkbrunt med lite rött i som resultat av röd hårfärg följt av div. mörkbruna.

 22. Jaaa du, bra fråga! Jag har tonat mitt hår sedan en herrans massa år, så min riktiga hårfärg har jag inte riktigt koll på. Jäkla trist är den i alla fall. Jag brukar tona mitt hår i nån röd nyans som jag inte vet hur jag ska beskriva, men himla snyggt blir det i alla fall! 😀

 23. Mitt hår är just nu ganska nära min naturliga hårfärg, fast lite rödare. Jag skulle nog beskriva mitt hår som ljusbrunt/mörkblondt med ljusare slingor och lite rödaktiga toner. Haha!

 24. Åååh jag älskar Disp! Har inte provat dessa produkter dock, vill vinnaaaa! Min hårfärg är guldbrun just nu, ganska nära min naturliga :). Ha en mysig kväll!

 25. Mitt hår är åt det chokladbruna hållet, tyvärr med en hel del grå hårstrån som tittat fram under de senaste åren vilket är baksidan med att vara mörkhårig. Så det åker i en och annan toning för att fräscha upp det då jag betvivlar att jag kommer bli vän med de där gråa håren på flera år. Nya produkter är alltid spännande att prova. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.