TÄVLING! Vinn höstens välgörare från The Body Shop

the body shop hösttävling 2014

För att fira, eller kanske trösta, att hösten nu är här på riktigt tycker jag att vi kör en tävling för att pigga upp oss!
Vinsten består av fyra stycken fullsize produkter från The Body Shop och ingår i deras “Höstens must haves”-grupp. Samtliga passar perfekt nu när det är kallt och blåsigt ute och huden blir torr som fnöske. Den här kvartetten råder garanterat bot på torr hösthud som behöver extra mycket kärlek. Det är omvårdnad både till kropp, ansikte och händer – med andra ord allt man kan önska.

Det sammanlagda värdet är 885 kronor. Hur man är med och tävlar om det här sköna kitet läser du nedan. Lycka till!

SHEA SUGAR BODY SCRUB: En skön oljebaserad kroppspeeling som inte bara doftar gott och skrubbar huden ren utan också är återfuktande så att man slipper följa upp med lotioner. (195 kr)

CAMOMILE SUMPTUOUS CLEANSING BUTTER: Ett tjockt rengöringssmör som blir till olja på huden och effektivt tar bort både smink och smuts, även runt ögonen. Skonsam, återfuktande och perfekt för nariga kinder. (185 kr)

HEMP HAND PROTECTOR: Det här är en stor favorit här hemma, en tjock kräm som gör händerna rejält återfuktande och ger dem en skyddande yta. Ett måste under vinterhalvåret! (130 kr)

DROPS OF YOUTH CONCENTRATE: Det bästsäljande serumet som lovar slätare, jämnare och fastare hy som både känns och ser yngre ut. (375 kr)

 

tävlingsregler the body shop höst 2014

 

One thought on “TÄVLING! Vinn höstens välgörare från The Body Shop

  1. Åhhhh….vilken lyxig tävling 🙂 Klart jag vill va med i utlottningen! Följer er på instagram @Nillwa och mailar strax mina svar! Mvh / Pernilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *