Tävling! Vinn julkit från OPI

jultävling

 

Låt oss köra en jultävling, det är ju ändå Andra advent. En lycklig vinnare får kitet Holiday glam´s in the bag som består av två fullstora lack; Bogota blackberry och Funny bunny och två söta necessärer. För att vara med i den här tävlingen vill jag att du lämnar en kommentar till det här inlägget där du berättar vilket som är ditt favoritlack från OPI. Tävlingen är öppen fram till kl 23:59 torsdag 18 december 2014.

opi holiday glam´s in the bag

Ett bidrag per tävlande, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinnaren har 48 timmar på sig att svara när hen presenteras fredag 19 december.

27 thoughts on “Tävling! Vinn julkit från OPI

 1. Mitt favoritlack från OPI är Gwens (signatur) röda! Perfekt röd, oavsett årstid, humör eller fest. Äger man inget rött lack är detta ett säkert kort.

 2. Mitt favorit lack är you’re such a Budapest, får alltid massa komplimanger när jag har denna fina färgen på mina naglar! 🙂

 3. Jag är nog väldigt färgad av innevarande kollktion, men just nu är Snow Globetrotter från Gwen Stefani Holiday 2014 min abosluta favorit. Jag vill måla den över precis allt!

 4. Från OPIs tyska kollektion “My very first Knockwurst ” – ett svagt beigerosa lack som är så där vardagssnyggt och som fungerar på jobbet!

 5. Brisbane Bronz är mitt favoritlack! Testade det första gången på ett hostel i Australien och blev en favorit direkt – tänker alltid tillbaka på min resa när jag använder det!

 6. Åååå så svårt! Har många favvos hos OPI men jag är barnsligt förtjust i “My Private Jet”- dvs den första holoversionen. De gjorde ju om formulan sen så jag tror det finns tre olika nu o det tycker jag är konstigt!
  Håller tummarna nu o önskar dig en stressfri jul snygging 🙂

 7. Åh kul!! 🙂 Svårt att välja EN favorit! Jag tar en av mina första mörka OPI-lack Lincoln park after Dark. Den där perfekta djupt mörklila som nästan ser svart ut, en murrig cool färg som passar bäst när jag kapar naglarna korta och börjar om (brukar ha långa oftast) . Mysigt med en adventtävling!
  Kram!

 8. Det är nästan lite elakt att be en välja bara ett nagellack 😉
  Favoriten är nog Tickle My France-y, Perfekt rosa/beige/plåsterfärgad. Tokigt nog dras jag till sådana färger där det blir lite skyltdockeeffekten och Tickle My France-y är faktiskt helt perfekt till det. Jag räknade till 24 beige/beige-rosa nagellack sist jag kollade, ooops

 9. Är inte världsbäst på att komma ihåg namn på lack och äger inte jättemånga OPI-lack men ett jag verkligen gillar i samlingen är just ett OPI, nämligen Polka-dot (typ det namnet iaf). Lila och turkosa pluttar (heter det så?) av runt glitter i nån lila-skir-aktig bas. Perfekt som topplack på mörkare färger när man vill partaja till det 😀

 10. Favoriten just nu är glitterlacken Muppets World Tour.Tyvärr blir den inte heltäckande med bara den men applicerad på en annan lack får man den sockriga/kristall-känslan. En perfekt lack för jul!

 11. Mitt favorit lack just nu från OPI måste ändå vara “Comet In The Sky”, funkar fint precis som det är men helst målar jag det över svarta naglar för en riktig WOW effekt! Tips till nyår!

 12. Favoritlacket från OPI, som faktiskt också är favoritlacket av alla lack jag någonsin testat, är “Have you seen my limo?”. Så tjusigt, ovanligt och komplext med sin mörka lila bas och tealskimrande partiklar. Nä, jag är inte bra på att förklara hur lack ser ut alls men jag äger tre ex av detta lack och kommer att bli mycket ledsen när jag inte kan få tag i det längre. En vinst här kanske tröstar något…

 13. Mitt favvolack är “I’m not really a waitress” som är den mest perfekta röda ever. Rolig anekdot är en kväll på restaurang då jag och maken precis delat på världens skaldjursplatå och jag gick för pudra näsan och en kille trodde att jag var servitris och blev stött när han inte kunde få vårt bord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.