TÄVLING! Vinn lyxig superkräm från Sampar!

Sampar crazy cream tävling

 

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

Nu har du chansen att vinna en sprillans ny kräm från Sampar – Crazy cream – en färgad dagkräm med UV-skydd som återfuktar, skyddar och jämnar ut hudtonen. Förpackad i en supersnygg och hygienisk pumpflaska är det här en fröjd att ha hemma på badrumshyllan. Kan användas ensam eller som grund för efterföljande foundation eller puder. Ger en naturlig finish med massa lyster. Läs mer HÄR. Värde: 315 kr

SÅ HÄR ÄR DU MED OCH TÄVLAR:

1. Lämna en kommentar till det här inlägget där du berättar vad du skulle vilja läsa och se mer av här på Sublimt.

2. Gör detta senast kl 23:59 onsdagen den 27 september 2014. 

Vinnaren väljs torsdag 28 september. Vinnaren väljs av mig och presenteras torsdagen 28 augusti. En kommentar per person gäller och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Lycka till!

17 thoughts on “TÄVLING! Vinn lyxig superkräm från Sampar!

 1. Oooo vilken härlig vinst!
  Svår tävlingsuppgift dock eftersom jag är nöjd som det är även om jag suger på att kommentera… Ska försöka bättra mig raring, o skulle gilla om du hade ännu fler recensioner- gärna “Lyx vs Budget” för det är alltid kul. Swatches, tutorials o allmänna tips uppskattas också. Återkommer om jag kommer på nåt mer raring

 2. Hej!
  Jag gillar blandningen på bloggen men om jag måste säga nåt så skulle jag vilja läsa mer om produkter vid rosacea och känslig hy. Samt även tips för att ändå kunna sminka sig snyggt.
  Att prova sig fram i blindo vid rosacea kan bli väldigt dyrt och plågsamt för huden. Så lite tips innan man handlar ökar ju chansen för att det ska funka 🙂
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 3. Jag tävlar igen (fast det kanske är någon annans tur att vinna 😉 ) och jag råkar ju ÄLSKA empties-inlägg och recensioner BÅDE positiva och negativa. Särskilt hudvård tycker jag är intressant just nu. OCh såklart dina läppis-inlägg, du har sjukt snygg trut 😉

 4. Jag skulle vilja läsa om hudproblem. Jag har ofta problem med min hy. Utslag, eksem, torrhet etc. Vore kul att läsa mer om varför och hur man kan undvika detta. Kram Tina

 5. Sikke en SUBLIM giveaway 🙂 Skøn, skøn konkurrence! 🙂

  Jeg elsker alle de produkter du tager fat i og skriver om – men jeg synes der mangler lidt ”før-og-efter” billeder af dine tests og anmeldelser. …ellers PERFEKT 🙂

  Ha’ en dejlig weekend:)

  Mange hilsner fra Linn

 6. Jag är väldigt förtjust i jämförelser av olika slag. Mellan nagellacksdupes, mellan foundations, mellan budget och lyx. Sånt tycker jag alltid är roligt att läsa 🙂

 7. Roligt med tävlig! 🙂 Jag måste först upprepa tidigare kloka talare som gärna läser Lyx vs Budget, Före & Efter och Empties! Alltid trevlig läsning. Sedan även tutorials av olika slag, en speciell make up, vardag som fest, hur man gör nåt snyggt med håret, en hudvårdsrutin/att du visar hur dina steg går till, även hur du sköter naglar/fixar snygg manikyr el pedikyr etc. Det vore också kul att få höra mer hiss och diss, inte bara om produkter, utan oxå av tillbehör, penslar, eller varför inte olika sminkbutiker?
  Du har en jättefin blogg så du kommer säkert skriva lika mkt roligt framöver! Kram Lotta

 8. Jag skulle vilja se mer doftfria/oparfymerade produkter när jag letar runt efter presenter och julklappar till vänner och bekanta.

 9. Tkr verkligen du har en bra mix härinne, så jag kan nog inte tillföra speciellt mkt.
  Jag har snöat in på Foundations just nu så jag läser gärna mkt recension om olika sådana, hade varit kul med lite ovanliga som man inte riktigt upptäckt själv än 😀

 10. Tips på sminkningar för rynkiga ögonlock, munnar kantade med fina linjer och sömntrött, tunn hy under ögonen. Tips för oss “äldre”, med andra ord 😉

 11. Hejsan!

  Jag skulle vilja att det fanns mer att läsa om torr och fnasig hud. Har kämpat mig igenom mycket svår cancer och har fått problem med mycket torr hud efter alla tuffa cellgiftsbehandlingar. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!!
  Kram

 12. Hej!

  Skulle vilja läsa mera om hur man kan förebygga klimakteriebesvär. Något som jag kämpar med nu. Håller tummarna på lite tur nu 🙂

  Kram

 13. Recensioner är alltid uppskattat och det jag personligen skulle behöva tips om är ögonmake för glasögonbärare och smarta produkter för oss som har bråttom på morgnarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.