Tema: Dermalogica

orig_dermalogica_products

Jag får många mail och frågor om hudvård för känslig blandhy i allmänhet och Dermalogica i synnerhet, så jag tänkte köra en serie inlägg där jag dels presenterar min hudvårdsrutin och dels går igenom Dermalogicas sortiment. Jag har testat flertalet av deras produkter och har hittills aldrig testat något märke som funkar bättre än det. Naturligtvis är det så olika vad som funkar och var och en måste prova sig fram till sina favoriter. Det måste ju dels funka med hyn men också med plånboken… Har man möjlighet att gå till en återförsäljare eller salong där man kan märket är det en bra start för att få veta vilka produkter som funkar för den egna huden.

Jag väljer att inleda inläggsserien med rengöringarna, följt av toner, exfolianter, masker, serum, masker och övriga specialprodukter. Jag avslutar med min egen hudvårdsrutin i vilken jag länkar tillbaka till de produkter jag använder.

Jag vill påpeka att jag vare sig är anställd av Dermalogica eller på något annat vis skriver mina inlägg mot betalning. Jag är heller inte utbildad hudvårdsterapeut, utan det jag skriver baseras på min kunskap och erfarenhet av Dermalogica som privatperson.

Är ni med? Okej, då kör vi!

3 thoughts on “Tema: Dermalogica

  1. Ska du göra allt detta idag? 🙂
    Hade tänkt beställa lite Dermalogica produkter i dag!

    Har lite fet hy men också kännslig. Får lätt blemmor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.