Testas just nu: Dior Star foundation och Concealer

Just nu testar jag två nyheter från Dior; Diorskin Star Foundation och Concealer. Foundationen är skapad utifrån Diors makeupartisters studio-behov och ska vara både ljusreflekterande, uppljusande, uppbyggbar och utjämnande. Det är rätt sällan jag hittar flytande foundations som faktiskt funkar för min hy men banne mej om inte den här lyckas.

Diorskin Concealer bygger på samma princip och ljusar upp mörka partier, t ex under ögonen.

Jag vill testa lite till innan jag recenserar, men håll utkik kommande tiden!

Diorskin Star foundation kostar 515 kr och Voncealer 350 kr på Kicks.se

image

9 thoughts on “Testas just nu: Dior Star foundation och Concealer

  1. Låter väldigt spännande! Ser verkligen fram emot recensionen av både concealer och foundation 🙂 Och borsten ser ut som en dröm!

  2. Jag dreglar över den där foundationen varje gång jag ser en recension. Synd att jag har en svining dyr Lancome-foundation som inte riktigt funkar för mig att göra slut på innan jag kan investerar i den här *fulgråtande smiley*

  3. Denna låter superfin, och har mkt av det jag önskar av en riktig foundation för höst o vinter. Har fingrat på denna på stan o känner mig riktigt sugen att köpa den! Men kan inte riktigt rättfärdiga ytterligare en dyr foundation haha! 🙂 Men troligtvis faller jag dit förr el senare ändå! 😉

  4. Ser fram emot att få höra mer om Dior Star, då min favorit från samma märke Sculpt inte finns kvar. Jag kommer behöva investera i en ny i vinter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.