Testat: Bare minerals Flawless definition curl & lengthen mascara

Pust, vilket långt namn den här nya mascaran har! Nog för att det är bra med tydlighet men det här är nästan på gränsen… Den här nyheten lanserades i november och beskrivs av Bare minerals själva som en “locktång för fransarna” som inte bara gör dem fylliga och långa, utan också fint böjda. Borsten har en lite speciell design med längre borst på ena sidan och kortare på den andra vilket låter en aning fuffens men faktiskt suger tag i fransarna ordentligt. Och när jag säger suger tag menar jag suger tag, det känns som om hela fransraden sugs ni i en sån där biltvättsrulle och får en ordentlig omgång av borsten. Resultatet blir fenomentalt fina fransar med fin längd, bra tryck i färgen och en snygg böj med volym. Att fransarna dessutom håller sig i det här snygga skicket under en hel dag är ännu ett plus – inga klumpar, ingen fällning eller kladd av något slag. Bara tjusiga frallor att flirta loss med.

Jag har blivit riktigt förtjust i den här mascaran under vintern och kan bara se en enda nackdel med den och det är priset. 365 kronor är mycket för en mascara hur man än vänder och vrider på det, men bortsett från priset är det här en klar vinnare och en av de bästa mascaror jag testat på bra länge. Vill man shoppa från England finns den till betydligt billigare priset £12.80 (ca 138 kr) hos LookFantastic.
Betyget blir följdaktligen 5/5.

Flawless definition curl & lenghten mascara finns att köpa hos bl a Skincity och Eleven.

6 thoughts on “Testat: Bare minerals Flawless definition curl & lengthen mascara

  1. Jag slängde mig över till Lookfantastic för att klicka hem ett ex. men det varkar som att de bara har Volumizing och “vanliga” Flawless Definition i sortimentet just nu. Bleh, typiskt:/

  2. Jag är visst dum i huvudet, hade gått fel sökväg och hittade till slut mascaran du recenserade på Lookfantastic. Kan jag radera min första kommentar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.