Testat: The Body shop Natural lip roll-on Rose

Är man som jag född på 70-talet är man troligen väl bekant med roll-on gloss. Det var liksom the shit back when och jag minns tydligt hur kladdiga de alltid var och hur man rollade det sötsliskiga innehållet över läpparna som om det inte fanns en morgondag. Jag kan väl inte påstå att jag saknat roll-on-glossen, jag är ju mer en läppstiftstjej, men det är inte utan att jag får nostalgiska vibbar när jag ser The Body shops höstnyhet Natural lip roll-on. Till skillnad från de kladdiga glossen från min barndom är det här högkvalitativa oljor som rollar på munnen med syfte att återfukta samtidigt som man får en skir glans.

Min roller doftar ros och känns förvisso helt okej på läpparna, men jag får inte alls samma återfuktande känsla som från ett riktigt bra läppbalsam och heller inte tillräckligt med gloss för att vilja skippa en efterföljande lippie. Med andra ord blir det liksom varken hackat eller malet och på det hela taget känns Natural lip roll-on rätt… onödig. Betyget blir 3/5 eftersom det är en helt okej produkt, bara rätt menlös.

Priset ligger på 75 kronor och förutom Rose finns det Mint, Orange, Berry och Coconut.

2 thoughts on “Testat: The Body shop Natural lip roll-on Rose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.