The Body Shop Beauty must haves

20140713-115855-43135657.jpg

The Body Shop började i vintras (tror jag) med konceptet Beauty must haves, en sorts kampanj där man lyfter fram befintliga och eventuellt nya produkter som man tycker passar extra bra för säsongen. Jag har fått hem ett kit med vad TBS anser är perfa för soliga dagar.

Spa wisdom Polynesian monoi miracle oil (185kr/50ml) är en lite lättare olja baserad på ekologisk kokos och med en blommig, lite söt doft. Den funkar lika bra till kroppen som håret eller som badolja. Jag har den här sedan tidigare och tycker att den är lite för sötsliskig för att användas i värmen. Däremot gör den sitt jobb och ger en god återfuktning med viss lyster.

Super volume mascara (175kr) kan jag inte minnas om jag testat tidigare, men ska bli intressant att bekanta sig med. borsten har både korta och långa strån som ska fånga uåå varje frans och göra den rejält fet. Finns i tre färger och passar även oss kontaktlinsbärare.

Aloe soothing gel (150kr/30ml) är som namnet säger en svalkande aloe vera-gelé. Just den här används i ansiktet för en svalkande och lugnande effekt. Jag kastade mig direkt över den lilla tuben och den har blivit en daglig kompis och favvo den senaste tiden. Rekommenderas!

Lip gloss (130kr) i tub har vi sett förut och The Body Shop’s variant är minst lika bra som dyrare varianter. Finns i 11 olika nyanser där Raspberry och Pink grapefruit är sublima favoriter.

Body mist (125kr/100ml) är perfekta om man vill ha en lätt doft som går att spraya på lite då & nu utan att skrämma folk. Jag gillar den här tanken och har mists från olika märken men använder dem inte så mycket, varför vet jag inte. Moringa doftar i alla fall rätt smarrigt om än inte klockrent för min näsa.

Nutriganics Drops of youth (375kr/30ml) har ingått i de tidigare säsongernas must haves och har seglat upp att bli en storsäljare. Jag har testat och gillar, men har väl inte upplevt några radikala förändringar av min hy. Oavsett är det ett skönt serum fullt av nyttigheter.

All-in-one BB cream (200kr/25ml) är en produkt jag önskar funkade för mig, men icke. Den har en alldeles för lätt och skir täckning och lyckas inte vare sig jämna till min hudton eller täcka små blemmor. Finns i 4 nyanser.

Ja, det här är alltså sommarens måsten om man frågar The Body Shop och om du vill köpa en av dem tycker jag att du ska slå till på Aloe soothing gel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.