The Body Shop Special edition Blueberry

Blueberry Body Butter

 

Som en hyllning till den ikoniska Body Butter kollektionen, presenterar The Body Shop det senaste tillskottet – Special Edition Blueberry, ett rikt och krämigt Body Butter med en härligt upplyftande doftVårt senaste Body Butter ingår i en hel serie av väldoftande Blueberry-produkter för kropp och bad. Njut av en uppfriskande, blåbärsfylld upplevelse! 

Jag ÄLSKAR blåbär! Inte nog med att de är supersmarriga att äta, de är så söta också – fina både i en skål med lite mjölk och som mönster på textiler och porslin. Det fanns ett kroppssmör med blåbär för ett antal år sedan, men det togs ur sortimentet av någon anledning men nu har man alltså beslutat sig för en revival. Tack för det!
Förutom Community Fair Trade-producerat shiasmör och kakaosmör från Ghana hittar vi blåbärsfröolja i produkterna, en olja som är rik på E-vitamin och naturliga fettsyror som är bra för huden. 

Serien är special edition vilket innebär att den bara kommer säljas under begränsad tid, så det gäller att bunkra om man gillar blåbär. 

Blueberry Body Butter, 185 kr

Blueberry Shower Gel, fri från tvål vilket gör den skonsam för huden. 85 kr

Blueberry Sponge, en härlig badsvamp med ett sött blåbärsansikte som exfolierar din hud och sätter ett leende på dina läppar. 50 kr

Blueberry Body Scrub-Gelee, en milt exfolierande skrubb som ser ut som blåbärssylt och gör din hud fräsch, len och lätt blåbärsdoftande. 195 kr

Blueberry Body Lotion, en lätt kroppslotion som gör huden silkeslen. 155 kr

Blueberry Lip Butter, gör läpparna mjuka, lena och fräscht fruktiga. 80 kr

4 thoughts on “The Body Shop Special edition Blueberry

  1. YES YES YES! Älskade det där blåbärssmörjet på gymnasiet! Vilken nostalgi big time detta blir. Vet man när serien släpps?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.