The Body Shop Body sorbets

20140502-185544.jpg

Här har vi en nyhet jag genast kastade mig över när de dök upp med posten. Body sorbets är återfuktande kroppskrämer med en svalkande och uppfriskande känsla som faktiskt påminner om den ätbara sorbeten. Sojaolja verkar fuktbevarande och 100% ekologisk Community fairtrade-producerad aloe vera från Guatemala vårdar, svalkar och lenar.

För oss som inte är så förtjusta i kladdiga butters och lotioner men samtidigt vill ha fukt är de här sorbeter a störtsköna. Jag ser fram emot att fräscha upp mig med dessa under varma sommardagar och tycker absolut att ni ska spana in dessa nästa gång ni är vid en TBS-butik.

Det finns fem olika dofter: Strawberry, Mango, Peach, Satsuma och Moringa.
165 kr

4 thoughts on “The Body Shop Body sorbets

  1. Vad roligt att du är tillbaka! Hoppas du mår bättre?
    Jag är galet kör i bliss body butter, men jag kanske måste slå till på en sorbet då alla tycker bra om dessa.

    • Måendet är sådär, men på bättring. 🙂 Jag avskyr butters, så dessa är inte i närheten lika feta. Är det det du är ute efter kanske sorbet inte är för dig.

  2. Måste givetvis prova dessa. Har slut på mitt Bliss Body Butter o har hållit till godo med random jox från Dove vilket innebär attt mina ben klibbar ihop när jag sover på sidan. Sticky sticky 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.