The Body Shop Drops of youth eye concentrate

the body shop drops of youth eye concentratee

The Body Shop ligger bakom många sublima favoriter och serumet Drops of youth har blivit en storsäljande jättesuccé som fått många fina recensioner. Tidigare i år adderade man ett serum till ögonen och jag har naturligtvis lagt mina tassar på ett exemplar.

Vad är det? 
Ett ögonserum i roll-on-form som ska mjuka upp fina linjer, återfukta och strama till/pigga upp området runt ögat.

Hur gör man?
Serumet kommer i en roll-on-flaska med pump. Man trycker försiktigt på pumpen som då för upp ser vita serumet till en sval metallkula. Denna rulla man sedan i åttor runt ögonen och baddar därefter försiktigt in produkten.

Vad tycker jag?
Nja, det här är inte någon favorit, det finns betydligt bättre på marknaden. För det första kommer jag inte överens med förpackningen, det kommer ut alldeles för mycket produkt genom pumpen vilket både blir kladdigt och slösar serum. För det andra tycker jag inte att man ska behöva badda in serumet efter att ha slagit åttor runt ögonen. För det tredje tar det för lång tid för serumet att absorberas av hyn som dessutom känns lite klistrig efteråt. Och sist men inte minst – den gör liksom ingen märkbar förändring. Visst känns det svalkande att rulla kulan runt ögonen men mycket mer än så är det inte. Jag upplever ingen skillnad alls på linjer och trötta påsar eller mörka ringar ser lika illa ut som innan.

Sammanfattningvis: Med tanke på det höga priset i kombination med dålig förpackning och svagt resultat blir det 2 av 5 i betyg. 
Pris: 295 kr

One thought on “The Body Shop Drops of youth eye concentrate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *