The Body Shop Fuji green tea

the body shop fuji green tea

Grönt te är stort i vår! Flertalet märken har tagit fram parfymer och krämer på temat och The Body Shop är naturligtvis med på banan. Och inte mig emot, jag älskar grönt te och tycker att produkterna ofta doftar gott och fräsch. Enligt pressmaterialet har japanska kvinnor i hundratals år använt sig av grönt te för hudvårdande egenskaper. Fuktighetsbevarande och porsammandragande är ett par av de positiva effekter grönt te kan ha på huden. Med avstamp i japanskornas traditioner har The Body Shop tagit fram en modern teceremoni för kroppen där de tre stegen Rengöring, Fuktighetsbevaring och Uppfriskning av sinnet.

Till steg 1, rengöring, har vi produkterna Exfoliating sopa, Body scrub, Body wash och Bath tea + bath infuser. Mest spännande är bath tea och tillhörande bath infuser som enkelt förklarat är ett badte med tillhörande tesil. Jag önskar verkligen att jag hade ett badkar så att jag kunnat testa, det låter både roligt och väldoftande!

Steg 2, fukt, fixas med Body butter, Body sorbet och Body lotion. Jag har fått hem body butter men hade hellre testat lotionen, doftar gott gör det i alla fall.

Sista steget, uppfriskning, får vi med Fuji green tea Eau de cologne som har en supersmarrig doft av grönt te, bergamott, mandarin, citron, viol och jasmin. En härligt krispig doft jag verkligen gillar.

PRISER

Fuji green tea Exfoliating soap 100 g/60 kr
Fuji green tea Body scrub 250 ml/225 kr
Fuji green tea Body butter 200 ml/185 kr
Fuji green tea Body sorbet 200 ml/165 kr
Fuji green tea Body lotion 250 ml/155 kr
Fuji green tea Body wash 250 ml/85 kr
Fuji green tea Eau de cologne 100 ml/195 kr
Fuji green tea Bath tea 300 g/225 kr
Fuji green tea Bath infuser 60 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.