The Body Shop Glazed Apple Apple

the body shop glazed apple tin of treasures 1

Den här supersöta julprickasenten fick jag i höstas när jag och Helena hade en privat visning av The Body Shop´s jul 2015. Det är ett jättefint plåtäpple som delas på mitten och rymmer ett set med produkter från julens serie Glazed apple. Jag älskar den här typen av julkit och har mitt stående i badrummet – oanvänt – bara för att det ger mig en så angenäm känsla av julmys. Produkterna inuti äpplet är i resestorlek vilket passar mig utmärkt, det räcker alldeles lagom att använda över julperioden, sedan har jag i regel tröttnat på allt vad jul heter och vill ha något nytt att sätta tänderna i. När man tömt äpplet på produkter kan man ha det till dekoration, förvaring eller varför inte en godisgömma.
Pris: 250 kr

BODY BUTTER 50 ml
BODY POLISH 75 ml
SHIMMER LOTION 60 ml
SHOWER GEL 60 ml
BADSVAMP

Ps. Ni vet väl att för varje julgåva som säljs denna jul skänker TBS pengar till skollektioner i fattiga länder.

the body shop glazed apple tin of treasures 2

the body shop glazed apple tin of treasures 3

 

One thought on “The Body Shop Glazed Apple Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.