The Body Shop – Hi-shine lip treatment

tbs hi shine

För några veckor sedan köpte jag tidningen Femina och på köpet fick man med ett gloss från The Body Shop. Jag slet givetvis upp förpackningen och har använt glanset flitigt sedan dess. Hi-shine lip treatment är ett vårdande läppglans i tubförpackning som återfuktar och gör läpparna smidiga, mjuka och vackert glansiga. Min färg heter Party pink vilket jag inte riktigt förstår för den är snarare en nude pink som mest ger en aning rosa ton på läpparna men desto mer glans och skimmer. En fin nyans för vardagsbruk eller till en rejält sotad ögonsminkning, tycker jag! Skön är den för läpparna oavsett och en finemang produkt att ha i handväskan för touch ups under dagen. Smakar inget men doftar fruktigt.

bs party pink lips

Pris: 169 kronor
Betyg: VG

3 thoughts on “The Body Shop – Hi-shine lip treatment

  1. Kunde inte heller låta bli den där, att köpa en tidning och få ett gloss som i vanliga fall kostar 169:- kändes som rena kapet, speciellt för mig som äter läppglans som andra byter strumpor. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *