The Body shop Room & Linen spritz

Det är verkligen en finemang uppfinning med julkalendrar och jag är kär i den lyxiga jättekalendern från The Body shop. Bakom luckorna har det gömt sig flera gamla favoriter och nyheter som jag ännu inte testat – med andra ord det bästa av två världar. Häromdagen fick man till exempel den här doftsprayen som jag stod och höll i för bara ett par månader sedan. Det är enkelt uttryckt ett luktegott-vatten som kan sprayas på sängkläder, på kroppen och i de rum man vill. Ett par sprut på kuddarna i soffan fixar fin väldoft i hela vardagsrummet kan jag lova. Min sort heter Pomegramate & Raspberry och är en rätt söt sak men som samtidigt inte känns kväljande och kladdig, bara fräsch och god. Nu vill jag ha fleeeeer! Vill man köpa sin egen kostar en flaska på 100 ml 125 kronor.

 

One thought on “The Body shop Room & Linen spritz

  1. Alltså, jag har också varit och petat på de där lukta gott-flaskorna på TBS men aldrig köpt någon. Sist kom jag hem med en rumspray från Yankee candle istället. Kan meddela att den var betydligt dyrare så nästa gång blir det definitivt TBS. /N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.