The Body Shop – Stretch mark improver

Stretch mark improver ingår i The Body Shops serie Body Focus som är en linje med specialproduker för kroppen. Det finns t ex cellulitkrämer, bystkrämer och uppstramande krämer som är tänkta som punktåtgärder för kroppens eventuella imperfektioner (om man nu väljer att se dem som sådana).
Så här skriver TBS om Stretch mark improver:

En lätt, icke-fet men ändå rikligt fuktighetsbevarande kräm med aktiva och effektiva ingredienser. Absorberas snabbt av huden och gör att din hud känns mjuk, smidig och slät. Tester har visat att regelbunden användning minskar synligheten av existerande och nyligen uppkomna bristningar. Resultatet blir synligt inom sex veckors regelbunden använding.

Jo, krämen är icke-fet men ändå krämig (det är ju trots allt en KRÄM) och känns något svalkande och behaglig att smörja in sig med. Den går relativt lätt in i huden som blir len och smidig. Så långt är allt väl. MEN – och det här är ju ett stort men – den minskar inte synligheten hos vare sig gamla eller nya bristningar. Jag har båda varianterna, dels gamla från tonårens växtvärk och dels nya som tyvärr dök upp när jag tvingades äta maximala doser kortison för att inte dö härom året. Alltså har jag alla förutsättningar för att få bra resultat på åtminstone en variant av bristningarna. Men icke. Huden ser precis likadan ut efter 6 veckors intensivt smörjande som den gjorde innan. Det här är bara en dyr body lotion och jag kommer inte köpa den igen.

Pris: 345 kronor
Betyg: IG som kräm för bristningar

4 thoughts on “The Body Shop – Stretch mark improver

  1. Pingback: P’ssion » Bloggarkiv » Helgläsning vecka 26

  2. Pingback: LipGloss Bitch » Bloggat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.