The Body Shop Ultimate Christmas Calendar 2014 Lucka 1-7

the body shop ultimate christmas calendar lucka 1-7

Jag var en av de lyckliga bloggare som fick hem en alldeles egen Ultimate julkalender från The Body Shop för ett tag sedan och naturligtvis är det med andakt jag nu river upp luckorna. Eftersom hela Instagram och bloggosfären kryllar av bilder och inlägg på “dagens lucka” gör jag istället några samlingsinlägg med lucka 1-7, 8-14, 15-20 och 21-24. Därefter tänker jag göra en sammanställning av hur många full size-, makeup-, kropps- och ansiktsprodukter kalendern innehållit. Men först ut lucka 1-8.

* Full size

Olive Body Butter (50 ml)
Jag är som bekant inte en vän av body butters, de är på tok för feta för min smak och jag gillar inte att de tar tid både att smörja in och absorbera. Inget fel på produkten som sådan, men bara inte för mig. Den hamnar under granen!

Moringa Beautifying oil (100 ml) *
Den här har jag sedan tidigare. En riktigt trevlig olja som är skön att stryka ut över huden efter en dusch. Doften är, liksom många av TBS´s senare serier, väl stark om än god.

Chocomania Sugar Body Scrub (50 ml)
Kroppsskrubbar går alltid åt och den här chokladvarianten fröjdades jag med redan under lanseringen för ett par år sedan. En trevlig burk där största minus är skruvlock, en mindre bra förpackningsmodell när man står i duschen.

Mango Hand Cleanse Gel (60 ml) *
Det här gillas! Jag har oftast med mig någon form av handrengörare i handväskan och den här har jag velat testa ett bra tag. Perfekt storlek att ha med i väskan eller på resan. Ska dock inte förväxlas med handsprit á la sjukhus, men bättre än inget om man vill få en snabb uppfräschning. Innehåller uttorkande alkohol, som man visserligen parerat med återfuktande ingredienser, men såhär års rekommenderar jag ändå en uppföljande handkräm.

Vitamin E Cream Cleanser (60 ml)
Jag har testat andra produkter i Vitamin E-serien, men aldrig rengöringen. Den ska fungera för alla hudtyper och tvätta bort smuts och makeup utan att torka ut. Den här ser jag verkligen fram emot att testa!

Nail File (2 st) *
Nagelfilar är alltid bra att ha. Nu använder jag själv bara glasfil till mina sköra naglar men min mormor kommer att bli glad över att hitta dessa under granen, hon har stålnaglar som behöver tuktas.

Smoky Black Eye Definer  *
En svart kajalpenna är en basvara hos alla sminkintresserade. Den här varianten är vattenfast och går att använda till både skarpa linjer som uttonade med hjälp av sudden i ena änden av pennan. Den ska även vara lämplig på vattenlinjen, dvs innanför fransarna.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.