The Body Shop Ultimate Christmas Calendar 2014 Lucka 15-20

the body shop ultimate christmas calendar 2014 lucka 15-20

Dagarna rusar förbi och det är redan dags för lucka 15-20,  julafton närmar sig med stormsteg! Lämna gärna en kommentar om det är någon produkt ni är sugen på.

* Full size

SUPER VOLUME MASCARA  *
En mascara som ska ge stora fransar är alltid intressant, den ser jag fram emot att bekanta mig mer med. Någon som testat?

LIPGLOSS *
Jag har haft och har en hel del av TBS´s läppglans och jag gillar de smidiga tuberna som snabbt och enkelt ger ett skimrande plut. Den här färgen, Plum, ser riktigt fin ut och kommer absolut att användas framöver.

SATSUMA SHOWER GEL (250 ml) *
Mmm… satsumas. Jag älskar den här doften och förstår inte varför jag inte har testat den tidigare, heldumt. Bra då att jag nu fått en stor flaska att njuta av under julens duschar.

INDIAN NIGHT JASMINE FRAGRANCE MIST (100 ml) *
Här vi en annan serie som flugit under min radar, jag kan inte minnas att jag vare sig läst eller hört något om Indian night, men tydligen är det en grupp produkter på temat jasmin. Doften beskrivs som förförisk, feminin och blommigt orientalist och jag är benägen att hålla med. Gillar man jasmin är det här en höjdare. Däremot hittar jag inte fragrance misten på hemsidan, hoppas att den inte utgått då det är ett bra alternativ till tyngre och dyrare parfymoljor och eau de toiletter.

CAMOMILE GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER (250 ml) *
Den här rengöringen lanserades förra hösten och jag blev direkt förtjust i den här rengöringen som skonsamt tvättar bort smink. Den biter inte på den tuffaste mascara och kajal, då väljer man hellre någon av de andra produkterna i serien, men till smink som inte är vattenfast är det en bra remover som gör sitt jobb.

NUTRIGANICS SOOTHING DAY CREAM (15 ml)
En ekologisk återfuktare för de första åldertecknen. Av beskrivningen att döma är det här något för mig och jag ser fram emot att testa hur den fungerar för mig.

 

4 thoughts on “The Body Shop Ultimate Christmas Calendar 2014 Lucka 15-20

  1. Alltså jag har hört så mycket olikaom mascaran och många tycker inte om den, men på mina fransar är den fantastisk! Jag använder den jämt och de fungerar en dag på jobbet utan att smula eller kladda det minsta. Och det bästa är att jag inte behöver använda ögonfransböjare, den gör det åt mig 🙂

  2. Jag älskar mascaran, använder den varje gång jag sminkar mig. Tycker verkligen den gör sitt jobb! Indian night jasmine har flugit under min radar också. Förstår inte hur? Den doftar ju sååå gott. Använder den varje dag, och hade gärna haft den i annat än mist. Och etiketten är ju så vacker.
    God jul! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.