The Body Shop Ultimate Christmas Calendar 2014 Lucka 8-14

the body shop ultimate christmas calendar 2014 lucka 8-14

Då har vi kommit till inlägg två i den lilla serien Luckor vi minns. Idag tar vi en titt på vad lucka 8-14 har gömt, naturligtvis med en personlig kommentar. Om ni testat någon av produkter får ni mer än gärna lämna en kommentar, det gör mig alltid lika glad!

WILD ARGAN OIL BUBBLING BATH (250 ml) *
Wild argan-serien var väldigt efterlängtar när nyheten först nådde oss i somras och jag har haft förmånen att testa den under hösten. Tyvärr är doften på tok för stark för min näsa vilket är synd för själva produkterna är fina med god återfuktning. Var jag lycklig nog att ha ett badkar skulle jag mer än gärna bubbla loss med argan-skummet men tyvärr finns det inget sådant i min lägenhet. Har du testat får du gärna berätta!

ATLAS MOUNTAIN ROSE SHOWER GEL (60 ml)
Jag har helt missat den här serien, Atlas mountain rose – när kom den? En duschgel i resestorlek är hur som helst alltid välkommet och den här doftar ju riktigt gott så den får hänga med på kommande weekend-turer.

WILD ROSE HAND CREAM (100 ml) *
En handkräm som är särskilt bra för mogen hud och förbättrar bruna åldersfläckar? Ja, det är precis vad det här är. Jag vet inte om man kvalificeras sig i gruppen “mogen hud” vid just fyllda 40, jag har både slät hy och frånvaro av bruna fläckar. Däremot kanske den fungerar förebyggande och det är ju alltid intressant.

HONEYMANIA BODY BUTTER (50 ml)
Honeymania-serien har jag testat förut och den gör sig olika bra till olika produkter. Som body butter är det dock inget för mig, men är säkerligen uppskattad av de som tycker om feta krämer med doft av honung & blomster.

PEPPERMINT COOLING FOOT LOTION (60 ml)
Det här är en sublim favorit sedan många år tillbaka och finns alltid här hemma. En resevariant är perfekt och kommer definitivt packas med när det bär av till solen om en månad. Har ni inte testat är det ett måste!

ALOE SOOTHING DAY CREAM (15 ml)
Jag vill minnas att jag testat den här ansiktskrämen för känslig hy tidigare men kan inte minnas när eller vad jag tyckte. Gissningsvis var den vare sig fantastisk eller dålig så den ska jag absolut testa (igen?). Konsistensen känns som en lätt gel-kräm och är svalkande mot mina röda kinder vilket lovar gott.

VITAMIN E SINK-IN MOISTURE MASK (1 x mask á 6 ml)
En av två en-gång-förpackningar som samsades i en lucka. Det här är en intensivverkande fuktmask man med fördel kan smörja in till natten och sova med. Låter som en bra kompis till yttorr vinterhy.

VITAMIN C MICRODERMABRASION (1 x exfoliation á 6 ml)
Luck-kompisen till Vitamin E-masken. En uppiggande och stimulerande peeling för ansiktet. Lämpar sig tyvärr inte för känslig hy.

 

One thought on “The Body Shop Ultimate Christmas Calendar 2014 Lucka 8-14

  1. Hej!
    Gillar dina personliga kommentarer om adventskalendern. Jag saknar också badkar och ville verkligen använda WILD ARGAN OIL BUBBLING BATH. Men mitt geni till sambo kom på att det går lika utmärkt att använda till fotbad. Så mitt tips till dig är att låta fossingarna bada i lyx, fila dem och använda cooling foot lotionen som du fick. Du går på moln efteråt! God fortsättning och gott nytt år 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.