The Body Shop White musk smoky rose

The Body Shop White musk Smoky rose

Förkylningen börjar äntligen lätta och det finns återigen hopp om livet. Jag har till och med kunnat hasa mig bort till min kvarterskiosk för att kvittera ut ett 3 kilo tungt paket från The Body Shop innehållandes höstiga nyheter. Som ni säkert sett på andra bloggar har den honungsserie jag skrev om i augusti nu kommit ut i butik och hela linjen står nu här hemma och väntar på att bli testad. Nu har jag ju visserligen redan smygsniffat på den då body butteret  kom med i augustis Glossybox, men det är ändå något visst att få gå igenom en hel linje och se hur doften funkar i olika produkter. Jag tänkte faktiskt avvakta lite med att gå igenom vad jag tycker om Honymania och istället fokusera på den andra nyheten paketet innehöll.

White musk smoky rose beskrivs som en vågad aftondoft och ett djärv tillägg till den befintliga White musk-kollektionen. Visste ni förresten att den funnits i The Body Shops sortiment ända sedan 1981?! TBS var de första att använda sig av syntetisk mysk, tidigare hade man fått fram den åtråvärda doften ur döda hjortars körtlar, och kemisterna som skapade den syntetiska varianten belönades senare med Nobelpriset i kemi. Huruvida det berodde på mysken eller något helt annat förtäljer inte historien… Hur som helst är det här en 100% Cruelty free myskdoft och man har alltså nu hottat upp receptet och tillsatt ros.

Krämig mysk, frisk bergamott, rökig tobad och förföriska rosor har mixats ihop till ett alldeles förtjusande sammelsurum som jag faller pladask för var gång jag sniffar på min handled. En doft du måste testa och som jag siar kommer sälja ungefär hur bra som helst. Säljstart 26 september.

  • Body Wash 250 ml/135 kr
  • Body Lotion 250 ml/175 kr
  • Fragrance Mist 100 ml/195 kr
  • Eau de Toilette 30 ml/255 kr, 60 ml 355 kr
  • Eau De Parfum 30 ml/295 kr

 

One thought on “The Body Shop White musk smoky rose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *