The She Space

Det finns verkligen en hel uppsjö av mineralmärken nu, alla vill surfa på mineralvågen – med varierande kvalitet som följd. Everyday Minerals, Bare Escentuals, Taylor made minerals, MAD Minerals och många fler bloggas det som så gott som dagligen runt om på internet och alla svär vid just sin favorit. Jag har länge sneglar på pigmenten från The She Space och klickade därför hem 5 burkar tidigare i somras för att se om de skulle vara nåt för mig. Eftersom man bara kunde köpa prover i små påsar, som jag avskyr, chansade jag och köpte fullstora burkar för $4 styck. Det första paktet verkade dock försvinna i postdjungeln så det dröjde flera mail med TSS och x antal veckor innan jag fick hem min lilla beställning. Det har aldrig hänt mig tidigare, men värt att nämna om man har extra bråttom att få hem sin beställning.

Av alla märken jag testat måste jag säga att dessa överträffar de andra både i hållbarhet, färger, lyster och hur lätta de är att jobba med. Den gröna färgen Lack of sanity är så läcker att jag önskar den fanns som spray så att jag kunde måla alla trista föremål med den! Jag kommer absolut beställa fler pigment och skulle inte bli förvånad om jag rätt som det är sitter här med en burk av varje sort… Har DU testat TSS och vad tycker du isf om deras sortiment? Har du kanske någon favoritfärg att tipsa oss andra om? Skriv en kommentar vetja!

4 thoughts on “The She Space

  1. Jag väntar på leverans från dem just nu… väldigt spännande. Beställde några av deras skuggor som skulle vara lite holografiska, “Go Glam or Go Home”. Väntar med spänning 🙂

  2. Har ett gäng pigment från TSS och jag gillar dem 🙂 De är inte mina favoriter bland pigment sorterna men kan absolut tänka mig fler ändå för jag gillar färgerna.
    En av dem jag har som är riktigt snygg är Scatter Brain- ljust grön/turkos pastellig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.