Too faced Bronzed & beautiful

I mars skrev jag om Too faced´s sommarkollektion The bronzed & the beautiful, en ordlek med den klassiska amerikanska såpan The bold & the beautiful, och nu har kollektionen landat i butikerna. Delar av den har även landat här hemma hos mig och jag är faktiskt rätt begeistrad över hur fina sakerna är. Speciellt kär är jag i kitet med samma namn som kollektionen som innehåller fyra bronzers/highlighters och en liten tub med en färgad primer. Jag ska bekanta mig närmare med sakerna och ber att få återkomma med swatches och närmare bilder under helgen. Är det någon speciellt ni vill att jag börjar med?

På bilden:
The bold & the beautiful-kit, Full bloom Cheek & lip color i Sweet pea, Full bloom Ultra flush powder blush i Sweet pink, Primed & poreless Bronze tint och Size queen mascara.

4 thoughts on “Too faced Bronzed & beautiful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.