Too Faced – Flushed blush

Jag har aldrig tidigare testat ett krämrouge så det var med viss skepsis jag klickade hem ett Flushed blush stick när Fouchés hade rea tidigare i veckan. Jag valde den knallrosa färgkombinationen Pretty in pink som har en ljusrosa och en mörkrosa nyans. Eftersom jag inte är helt haj på hur man faktiskt hanterar ett krämrouge bäst tar jag gärna emot tips på hur man får det snyggt, jag är ingen fantast av påskkärring-looken kan jag tillägga… Recension kommer så snart jag hunnit testa det ett litet tag!

Så här ser förpackningen ut:

Och så här ser färgerna ut i dagsljus (utan kamerablixt):

4 thoughts on “Too Faced – Flushed blush

 1. I onsdags fick jag helt plötsligt för mig att jag bara måste ha ett krämrouge. Jag har aldrig provat det tidigare. Konstigt det där när man får för sig något och sedan inte kan släppa det. Så nu sitter jag och kollar varje dag på nätet efter ett bra krämrouge. Kan inte bestämma mig.

  Ska bli roligt att höra vad du tycker och hur det är att applicera. Just appliceringen är jag lite orolig över. Lycka till.

 2. Jag älskar krämrouge! Dom jag har är dock i dos-form, så dom använder jag faktiskt en syntetborste till (finns/fanns en jättebra och billig på Lindex, med litet kort skaft och vita hår) för snabbast och enklast påkrämning.. Men när jag använder fingrarna så är det ingen särskild teknik direkt.. kanske bra att ta rouget på fingrarna först och sen på kinden? Så blir det ju lite varmt och lättjobbat iom det 🙂 Annars skulle jag väl prova med att dutta och sen kräma ut med fingrarna, men det har du ju självklart redan gjort 😉

  Fin färg var det hur som helst!
  Och jag ska prova den gröna så snart som möjligt, kan redan nu säga att jag gillar känslan.. silikon och silkigt så att säga.

 3. När det gäller krämrouge så tycker jag fingrarna är det bästa verktyget. Då värms produkten upp och det blir mycket lättare att få ett jämnt och fint resultat. Hygienen är dock viktig såklart, jag sminkar mig ju alltid efter att ha satt i linserna så händerna är ju nytvättade automatiskt då. Dutta lite försiktigt med stiftet på kinderna och stryk ut med fingrarna.

 4. riktigt snygg färg och om inte annat så skulle man ju lätt kunna köpa rouget bara för förpackningens skull…iaf om man är en förpacknings-junkie som mig:)

  kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.