Too faced Juicy melons

En närmare titt på det läppstift från höstkollektionen jag fått hem som recensionsunderlag. Färgen heter Juicy melons och beskrivs bäst som en varm aprikos-rosa nyans som tyvärr är helt fel för mig. Själva färgen är jättefin och somrig, men den fungerar helt enkelt inte med mina egna färger; tänderna ser gulare ut och min hy blir dassigt grå-gul. Synd på så rar ärter, med inget man kan göra något åt. Jag får helt enkelt köpa på mig ett rött stift så att jag kan sporta den vackra munnen på promo-bilden.

Om man bortser från färgen är det ett finfint läppstift. Krämigt och glansigt och glider på som en dröm. Täcker bra och sitter hyfsat på plats, även om jag rekommenderar att grunda med läppenna. Torkar inte ut och känns behagligt på läpparna. Hylsan känns tung och gedigen och är snygg i sin guldfärg med Too faced´s logga på sidan. Ett bra läppstift i snygg förpackning helt enkelt och definitivt något jag rekommenderar till alla fellow läppstiftsnördar!

Ett La créme color drenched lip cream kostar runt 200 kronor. Finns hos Eleven och BeautyBay.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.