Too faced Leopard love bronzing kit

Här har vi en annan av de underbara sakerna jag köpte från Too faced i helgen. Leopard love är en liten ask innehållandes tre olika bronzers, eller snarare en bronzer, ett rouge och en “brightener” om man ska gå efter TF´s egen beskrivning av pudren. Jag älskar min Bronzed & beautiful-palett från årets sommarkollektion och den har gett mig mersmak på deras rouge och bronzers.

Liksom skuggorna jag visade igår är Leopard love rejält pigmenterade och med massa skimmer. Peach leopard är en brunspräcklig liten sötnos med orange inslag men låt inte det skrämma dig! Den orange tonen ser man ingenting av när man väl målat på pudret utan resultatet blir en vacker solkysst färg. Mycket snyggt. Candy leopard består av ett par olika rosa färger samt en guldig ådra som ger en väldigt fin färg på kinderna. Det enda minuset är att den tenderar att göra stora porer mer synliga så den är inte idealisk på sådana partier i ansiktet. Pink leopard är min favorit av trion och dess rosa-brun-guldiga kombo gör kindbenen vackert markerade med ett tokfint skimmer. Helt klart en ny favorit!

Sammantaget är det här en riktig raring till sminkdosa som rekommenderas till alla som gillar söta förpackningar, skimmer och snygga bronzers.
Jag gav 90 kronor för mitt exemplar på rea, men de finns till ordinarie pris 350 kr hos bl a Eleven och för ca 250 kronor hos brittiska Lookfantastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.